Ako POMEŠATE ove tri stvari, a sigurno ih imate u kuhinji, MITISERA ćete se rešiti zauvek! (6 Foto)

Categories: Zabava
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 14/06/2018
Loading...

Bilo da se nalaze na nosu ili nekom drugom delu vašeg lica ili tela, mitiseri su uvek problem. Većina ljudi nema osećaja prema onima koji imaju ovakvih problema s kožom i često će vam na to ukazati podsmešljivim pogledima.

Srećom, moguće je ukoniti već postojeće, ali sprečiti pojavu novih mitisera pomoću ovog krajnje jednostavnog recepta, koristeći sastojke koji se već nalaze u vašem domu. Dokle god budete dozirali ovu mešavinu i primenjivali je onako kako treba, uspećete da uklonite mitisere u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Image and video hosting by TinyPic

Sastojci

Image and video hosting by TinyPic

Jedna supena kašika morske soli, pola supene kašike limunovog soka, supena kašika vode. Dozirajte sastojke pravilno, jer to je veoma važno. Pronađite adekvatnu posudicu u kojoj možete zamešati sastojke koje ćete kasnije naneti na mesto na kojem se nalaze mitiseri.

Primena

Image and video hosting by TinyPic

Nakon što nanesete mešavinu na problematično mesto, masirajte kružnim pokretima od dva do četiri minuta, a zatim dobro isperite toplom vodom. Da biste zatvorili pore, na kraju se umijte hladnom vodom.

Loading...

Mitisere morate uklanjati postepeno

Image and video hosting by TinyPic

Ovu mešavinu smete da nanosite na isto mesto stvaranja mitisera dva puta sedmično. Češće od toga se ne preporučuje, zato što limunska kiselina lice čini osetljivim na sunčeve zrake, a sigurni smo da ne želite da oštetite kožu.

Kako ova mešavina čisti mitisere?

Image and video hosting by TinyPic

Limunska kiselina reguliše nivo masnoće koju vaša koža proizvodi, a istovremeno je posvetljuje. Antibakterijska svojstva kombinacije morske soli i limuna imaju moć da unište sve bakterije u porama lica. Kada isčistite sve nečistoće i mikrobe iz svojih pora, mitiseri se više neće pojavljivati.

Nemojte ih cediti!

Image and video hosting by TinyPic

Veoma je važno da nikad ne pokušavate da istisnete bubljice i mitisere. Ukoliko to činite znajte da na taj način škodite svojim porama. Apliciranje ove mešavine dva puta sedmično iščistiće mitisere i učiniti vaše lice blistavim i svežim.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Sunday, 26/05/2019