Celi region se smeje ovoj kući: Svi se pitaju da li su majstori bili pijani dok su je gradili (Foto)

Categories: Uncategorized
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 13/03/2019
Loading...

1
Današnja arhitekture se u nekim trenutcima može pretvoriti u određenu vrstu umetnosti, tako da je česta pojava da kada vidimo neke građevine prosto se oduševimo i ostanemo bez daha.
2
Građevinski posao je veoma težak, i njime se ne može baviti baš svako. Radnici su potrošili godine i godine rada kako bi stekli dovoljno iskustva da bi kvalitetno mogli da obave poslove, tako da ih ne treba potcenjivati. Prilikom bilo kakve gradnje, radnici uvek moraju da znaju koji im je sledeći korak, nekad čak i više koraka unapred, i zato moraju postojati dobri planovi za gradnju. Ako ne postoji dobar plan gradnje ili ga se radnici ne pridržavaju, može se desiti slična situacija ko u današnjoj priči.
3
Na internetu se zaista može svašta videti, i sigurna sam da ste se nagledali svačeka posle čega ste ostali u čudu ili vas je dobro nasmejalo, a ono što vam mi donosimo danas je nešto skroz novo. U nasvatku slede slike pomenute kuće, i obratite pažnju na detalje koji će vas ostaviti u neverici.
4

Za veoma kratko vreme ova slika je obišla ceo svet i društvene mreže, a čim ju vidite možete i da shvatite zašto. Izgleda da je radnicima ove kuće dosadila klasična arhitektura pa su odlučili da promene osnove. Vrata kuće nisu dostupna sa zemlje, ali izgleda im to ovde nije bitno.

Loading...

Mnogo je komentara vezano za ovu kuću, a najveći broj je šaljiv. Pisali su kako su sigurni da se stanari kuće sete radnika svakog dana i kako nisu trebali da ih ostavljaju same kad se završavao posao. Ali šta je tu je, svako može da pogreši jel da?

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Thursday, 21/11/2019