CIJELI SVIJET DIJELI OVAJ SNIMAK: POGLEDAJTE ŠTA SE NALAZI NA VRHU PIRAMIDA! (5 Foto + Video)

Categories: Zabava
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 08/08/2018

Strogo je zabranjeno penjati se na piramide u Egiptu. Pokušate li, osim što možete poginuti, zbog oštećivanja tih prastarih spomenika možete završiti u egipatskom zatvoru i na do tri godine.

Screenshot_1

To međutim nije zaustavilo njemačkog blogera Andreja Ciesielskog, iz Münchena. Taj se 18-godišnjak obožava penjati po zgradama i raznim spomenicima, što možete pogledati na njegovom blogu, na kojem možete pogledati i njegove posjete Dubaiju i Hong Kongu.

Screenshot_2

Mladi se Andrej bez pardona krenuo penjati, ne obazirući se na povike drugih turista, ali i policije, jer ih, kako je napisao, nije razumio s obzirom na to da su govorili na arapskom.

Screenshot_3

Osam minuta do vrha

Screenshot_4

Svoj uspon na 4500 godina staru Veliku piramidu u Gizi zabilježio je kamerom. Do vrha 146 metara visoke piramide mu je trebalo svega osam minuta – za silazak nešto više, čak 20 minuta jer, kako je napisao “sigurnost je na prvom mjestu”. Ali isplatilo se jer je pogled nevjerojatan.

Screenshot_5

“U pozadini vidite Gizu. Prije puta u Kairo nisam bio siguran je li to pametno, ali sam sretan što sam otišao. Zajedno protiv terora. Zadnjeg dana mog posjeta dogodio se teroristički napad u blizini piramida. Nekoliko je ljudi ubijeno”.
Kako pišu mediji, mladog je Nijemca nakon silaska pokupila policija i odvela na ispitivanje u stanicu, no policajci su ga ipak pustili, zajedno sa svim snimkama koje je napravio.


PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 22/02/2019