Da li vi vidite NEŠTO POGREŠNO na ovom džemperu? Zbog njega sam PONIŽENA i IZBAČENA IZ ŠKOLE (3 Foto)

Categories: Zabava
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 28/06/2018
Loading...

Tinejdžerku su vratili iz škole zbog, kako kažu, neprikladne odeće.

xp_Oktkp_TURBXy9l_Ym_M4_Nz_Q0_Y2_Yx_Mz_My_OWYy_ODky_NDc5_Zm_Ri_Z

Grejs Gejbl iz Ilinoisa ovih dana se slikala za školski godišnjak i za tu priliku odabrala je žuti džemper. Na prvi pogled ništa čudno, ali iz svoje škole je vraćena jer je džemper “neprikladan”.

Screenshot_6Screenshot_7

Problem je, kažu u školi, u tome što se Grejs vide ramena. Ljuta tinejdžerka je celu stvar podelila sa pratiocima na Tviteru i pokrenula je čak i peticiju kojom moli da se prekine sa preteranom seksualizacijom tinejdžerki.

– Već godinama se pitam šta to nije u redu sa ženskim ramenima pa toliko vređaju ceo svet. Neverovatno mi je da mlade žene ne mogu da odenu stvari poput ovog džempera samo zato što bi time mogle da “uvrede” muškarce. Zašto žene ne mogu da se izraze kroz modne izbore samo zbog toga što bi nekom moglo da bude nelagodno da ih vidi u takvom izdanju? Prekinite da učite mlade devojke da moraju da se stide svog tela i kriju ga samo zato što drugi nemaju kontrolu nad sobom – poručila je Grejs u svojoj peticiji, a cela stvar je toliko odjeknula u javnosti da je direktor odlučio da dozvoli da njena slika u neprikladnom džemperu bude objavljena u godišnjaku.

Loading...
Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Wednesday, 21/08/2019