Evo kako horoskopski znaci varaju u vezi i braku

Categories: Zanimljivosti
Comments: No Comments
Published on: 09/05/2017
Loading...

Tvrdi se da monogamija nije biološki moguća i danas ćemo na osnovu toga govoriti o tome kako svaki znak vara u odnosima. Ovo ne govori da partneri sigurno uvek varaju, ali ako to urade, bićete unapred obavešteni.

Ovan

Image and video hosting by TinyPic

Ovnovi su avanturisti i ne mogu a da ne varaju svog partnera. U večitom su pokretu i upoznaju nove ljude. Najgora stvar je što će uvek kriviti partnera za prevaru, jer duboko u sebi osećaju krivicu. Oni imaju jak mehanizam samoodbrane koji im pomaže da se izvuku iz bilo koje situacije i da opravdaju svoja dela. Sve dok misle da je to urađeno sa razlogom, misliće i partner.

Bik

Image and video hosting by TinyPic

Bikovi su odani i skoro nikad ne varaju. Međutim, ako vas prevari, onda znači da se zaljubio u nekog drugog i da ga neće tako lako napustiti. Teško da će vas Bik prevariti jer je pravi, senzualni ljubavnik. Ako zavoli nekog drugog, teško je otarasiti se bola. Niste jedini, jer i Bik takođe oseća krivicu svojih dela i kajanje.

Blizanci

Image and video hosting by TinyPic

Blizanci varaju partnere sa osobama sa kojima su bliski, kao na primer “sa najboljom prijateljicom”. Ako pravite žurku u kući, Blizanci će biti željni nekog partnera i ovo teško kontrolišu. Pošto vole da biraju partnere iz vašeg uskog kruga prijatelja, sigurno ćete ih uhvatiti na delu. Zbog toga će se uzbuditi da ćete ih napustiti, ali će na kraju progovoriti istinu.

Rak

Image and video hosting by TinyPic

Rakovi su po prirodi jednostavni i nisu komplikovani, zbog čega su loši u varanju. Oni ne znaju to da rade i odmah budu uhvaćeni. Ne žele da vam slome srce i zbog toga će čuvati tajnu u sebi anksiozno. Pokušaće da vam kažu na suptilan način, ali ćete sami uvideti istinu. Razlog prevare je uvek potraga za posebnom osobom koja će ih u potpunosti ispuniti i radiće to sve dok ne ispune želju.

Lav

Image and video hosting by TinyPic

Lavovi ne vole da varaju ne zato što su odani, već zato što ne vole dramu oko prevare. Cene mir i udobnost više od svega i nemaju problem da ostanu sa jednom osobom sve dok imaju mir. Pomalo su lenji da se raspravljaju oko drame, zbog čega im je lakše da odbace sva osećanja prema nekoj drugoj osobi koja nije njihov partner. Za njih varanje nema smisla, jer varanje samo donosi komplikacije u miru koji su tako dugo gajili. Za njih je ovo prava sreća.

Devica

Image and video hosting by TinyPic

Device su majstori u prevari i to mogu raditi celog života, a da im partner nikada ne otkrije. Oni temeljno isplaniraju ceo scenario i naprave planove za “izlaz” ako budu bili uhvaćeni. Ako vas varaju, teško da ćete za to saznati. Zbog toga budite oprezni u vezi ako ponašanje počne da im se menja. Oni su odlični lažovi i umeju da vole više osoba odjednom, a da se ne osetite zapostavljenim. Međutim, zbog ozbiljnog shvatanja života, teško da će da vole više od jedne osobe pored vas.

Loading...

Vaga

Image and video hosting by TinyPic

Vage su majstori obmane i mogu da se viđaju sa dve osobe istovremeno, a da niko ništa ne posumnja. Imaju mnogo planova za “beg” iz situacije i toliko su dobri u ubeđivanju ljudi, da ih nikada ne biste okrivili. Za njih se sve dešava sa razlogom i oni rade ono što moraju. Ne preuzimaju odgovornost na sebe, ali pre ili kasnije shvate koliko su sebi i partneru zakomplikovali život.

Škorpija

Image and video hosting by TinyPic

Škorpije ne mogu da varaju svoje partnere, jer shvataju veze ozbiljno. Međutim, ljudi mogu da varaju svoje partnere sa Škorpijama jer se lako zaljube i zaslepe. Zbog ovoga su više žrtve varanja, a ne oni koji to rade. Oni varaju samo ako moraju i kada to rade, osećaju se loše. Razumeju bol i zbog toga izbegavaju da se upuštaju u ljubavne afere sa drugima. Iskreni su kada varaju.

Strelac

Image and video hosting by TinyPic

Za Strelčeve je varanje igra koju vole da igraju. Oni brzo menjaju partnere i uvek imaju plan za unapred. Ovo je za njih zabava. Nemaju problem da kažu da to neće ponovo da urade, a da se ponovi nakon samo nedelju dana. Oni su nepromenljivi, za njih je ljubavna igra izlaz iz stresa. Znaju da to nije dobro, ali ne mogu da se promene. Ipak, osećaju kajanje.

Jarac

Image and video hosting by TinyPic

Jarčevi su slobodnog duha i zbog toga za njih prevara nije velika stvar. Neće ih se mnogo ticati kako utiče na drugu osobu i kada su uhvaćeni na delu, traže užasne izgovore za to. Oni varaju iz fizičkih, a ne emotivnih razloga. To je za njih samo “odmaranje” od duge veze i ovakav način života ne bi odgovarao ni jednom partneru.

Vodolija

Image and video hosting by TinyPic

Vodolije varaju emotivno i lako se zaljube u osobu koja nije njihov partner. Oni su poput dece koja plaču svaki put kada prođu pored slatkiša koji ne mogu da dobiju. Nisu dovoljno zreli i svaki put odlutaju. Za neke od njih je to slabost i želeće da ih otkrijete jer ne mogu da podnesu stres da vam rade iza leđa. Oni ovo uvek rade jer se nikada ne zadovolje.

Ribe

Image and video hosting by TinyPic

Oni su veoma pametni pojedinci koji umeju da se izvuku iz neprijatnih situacija svojim šemama. Oni su poput savršenih zločinaca, ali savršen zločin ne postoji. Oni prevaru dugo kriju na lukav način, što ih čini manipulativnim i sebičnim. Njihove taktike varanja su odlične kao taktike u ljubavi. U jednom trenutku će reći da ste jedina osoba na svetu, a u drugom će piti vino sa drugom.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Tuesday, 23/04/2019