Godina Vodene Zmije

Categories: Kineski Horoskop
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 29/03/2013
Loading...

2013 Godina vodene zmije

2013. godina je godina Vodene Zmije. Godina Vodene Zmije počinje 10. februara 2013. a završava se 30. januara 2014. Budite hrabriji i otvoreniji kako godina bude odmicala. Dajte sve od sebe kako biste uspeli da se organizujete na početku godine. Poteškoće, zakašnjenja, potrebe za izmenama mogu svakoga navesti da izgubi strpljenje i rešenje problema. U godini Zmije očekuje nas mnogo ljubomore i čuvanje tajni koje nikome ne idu u prilog i koje mogu da naškode drugim osobama. Velika lekcija za sve u ovoj godini je da imamo hrabrosti suočiti se sa problemima, i da budemo iskreni prema drugima.

25. Aprila biće pun mesec to će biti raskrsnica, posebno za znakove sa jakom voljom kao što su Zmaj, Pacov i Majmun. Izveštaji u kineskom horoskopu govore da je ovo Vaša prilika da postavite specifične i ambiciozne ciljeve.

Maj je najmoćniji mesec za Zmije u 2013. godini, i u tom periodu Vas očekuje poboljšanje Vaših kvaliteta. Zmijska energija čini da se svi drugi osećaju kao da oni ne poseduju dovoljno energije.  9. Maj je pravo vreme za novi početak, posebno za znakove: Zmije, Vola i Petla. Nemojte se plašiti da kažete šta mislite.

U godini u kojoj nema pravih načina da sve radite kako treba, potrebno je zadržati hladnu glavu. Frustracija može da dovede do neželjenih posledica zbog kojih ćete kasnije zažaliti. Posebno je važno da se izbegne donošenje impulsivnih odluka u razgovorima sa osobama koje dobro ne poznajete. Zadržite svoj smisao za humor i ne predajte se kad su Vaši snovi u pitanju.

Loading...

Svako će osetiti novu energiju sredinom jula. To je sjajna prilika da se okupite sa društvom radi zabave. Očekuju Vas bolji dani što se tiče finansija i osećaj nade će Vam se postepeno vratiti.

18. Oktobar donosi dobru sreću za znake: Psa, Tigra i Konja. To je pravo vreme da se stvori novi društveni kontakt kako bi Vam se otvorile nove poslovne mogućnosti. Podelite sa drugima stvari koje Vas čine srećnim.

Kako se godina bude bližila kraju sve više ljudi će razmišljati o tome kako da im život bude funkionalniji i jednostavniji. 3. Novembar će pozitivno uticati i promeniti većinu stvari kod znakova: Svinje, Koze i Zeca.

Za sve znakove veoma je važno da zapamte da se vreme menja i da ono zahteva Vašu fleksibilnost, koja može da dovedo do povećanja Vaše nade za bolju budućnost.

Pročitajte šta Vam predviđa kineski horoskop za 2013. godinu.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Tuesday, 22/10/2019