Godišnji horoskop za znak Bik

Comments: No Comments
Published on: 27/01/2014

Bik Horoskopski Znak

2014. GODIŠNJI HOROSKOP – BIK

2014. godina će doneti velike promene u ličnom i profesionalnom životu. Pokušajte da umanjite svoje loše navike, jer bi one mogle da uzmu danak na vaš duševni mir. Počećete se baviti sa aktivnostima koje će vam pružiti ono što ste oduvek želeli i umnogome olakšati dalji rad. Vaše mentalno stanje će biti mnogo jače nego što je to bilo u prethodnoj godini. Dobićete inspiraciju koja će vam poboljšati život u toku ove godine. Ali vaša najveća vrednost u ovoj godini biće jednostavnost i sposobnost da se prilagodite bilo kojoj situaciji u kojoj se nađete. Ovo je pravo vreme da pokažete svima svoju hrabrost i diplomatiju. Budite spremni da savetujete i primate savete od prijatelja koji vas okružuju. Ostavirećete izuzetne rezultate u oblastima vašeg interesovanja.

KARIJERA
Bolja profesionalna budućnost je predviđena za vas u 2014. godini. Ali, čuvajte se prevara i lažnih poslova koji mogu da vam unište samopouzdanje. Vaši sadašnji projekti će se realizovati na vreme, ali za vas je bitno da učite iz svojih grešaka koje ste napravili u prošlosti. Napredovaćete tokom godine i zaradićete poverenje kod vaših šefova. Prva polovina godine će doneti velike promene u karijeri. A u drugoj polovini uspećete da konsolidujete svoje interese. Dogovor sa partnerom će vam doneti veliku nagradu.

LjUBAV
U 2014. godini ljubav će za vas dobiti novo značenje. Vaša perspektiva ljubavi će se promeniti na bolje. Ovo je pogodan trenutak da napokon prekinete sa neželjenim odnosima koje vas već duže vreme muče. Umesto da trošite vreme na takve osobe, usresredite se na one osobe koje su orginalne i zanimljive. Naučite da se prilagodite potrebama i delima vašeg partnera. Davanje je ključna reč za vas u ovoj godini. Izbegavajte nesporazume i zalažite se za svog partnera. Budite fleksibilniji u svom pristupu kada je reč o vašem partneru i dajte mu punu slobodu i nezavisnost.

FINANSIJE
Određeni finansijski problemi će iskrsnuti u 2014. godini. Ali to neće imati veliki uticaj na vas. Budite sigurni da ste odvojili nešto novca za crne dane. Izbegavajte uzimanje kredita u bankama u ovoj godini. Investicije svih vrsta kao što su nekretnine i  posao se preporučuju u ovom periodu. Pokušajte da obezbedite svoju finansijsku budućnost odvajanjem novca sa strane. Izbegavajte nepotrebne troškove i stavite na čekanje sve manje važne kupovine kao što je na primer, drugi auto ili slično. Očekuju vas i manji medicinski troškovi u vezi sa članom porodice. Budite spremni na to pri kraju godine.

ZDRAVLjE
Ne uzimajte svoje zdravlje zdravo za gotovo ove godine. Treba da popravite mnogo toga kada je reč o vašem zdravstvenom stanju. Prevencija je bolja od lečenja, zar ne? Počnite sa fizičkim aktivnostima koji će vam pomoći da steknete bolju kondiciju. Obratite pažnju na to šta jedete i pijete u ovom periodu. To može znatno pogoršati vaše zdravlje, ako ne obratite dovoljno pažnje šta unosite u sebe. 2014. godina je pravo vreme da u potpunosti pomenite svoju ishranu. U prvoj polovini godine Vas očekuju snažni bolovi. Dok ćete u sledećoj polovini biti vidno zdraviji.


PRATITE NAS NA


Welcome , today is Wednesday, 18/10/2017