Godišnji horoskop za znak Jarac

Comments: No Comments
Published on: 27/01/2014

Jarac Horoskopski Znak

2014. GODIŠNJI HOROSKOP – JARAC

Ove 2014. godine mnoge stvari će ići u vašu korist. Međutim, potrebno je da se fokusirate na probleme koji su vezani sa starijim članom porodice. Potrudite se da obezbedite ugodan i prijatan život osobama koje su u vašoj blizini. Prva polovina godine je idealno vreme da svoje slobodno vreme provodite isključivo putujući ili odmarajući se. Tokom ove godine bićete inspirisani da radite bolje i veće stvari u životu. Pokažite svoju individualnost kad dođe vreme da prikažete svoju kreativnost u spoljnom svetu. Pokušajte da rešite nesuglasice sa svojim partnerom u drugoj polovini godine. Naravno očekuju vas sukobi i tenzije, ali ako budete uporni sve će na kraju ispasti kako treba. Morate naučiti da napravite ravnotežu između svog privatnog i poslovnog života.

KARIJERA
Ove godine profesionalni život neće biti najsjajniji, kao što nije ni bio u prethodnim godinama. Sukobi svih vrsta u vašem profesionalnom životu će se pojaviti sa svih strana. Čak i ako ste stravstveni u tome što radite ponekad ni to neće biti dovoljno da ostvarite uspeh. Za vas bi bilo najbolje kada bi potražili drugi posao. Čak ni timski radovi vam neće ići od ruke. Najbitnije je da verujete svojim instiktima i pokušajte da stvorite nove uslove i novu atmosferu oko sebe.

LjUBAV
Vaš ljubavni život će biti mnogo bolji od karijere ove godine. Ljubavni život će vam biti podmlađen i obogaćen mnogo više nego što ste i zamišljali. Ljubavi partner će biti vaš izvor inspiracije. S vremena na vreme ćete možda osetiti da nemate kontrolu nad svojim emocijama. Budite sigurni i imajte jasnu viziju onoga što želite sa svojim partnerom. Budite otvoreni u razgovorima i razmenjujte ideje sa svojim partnerom. Ovo je godina u kojoj ćete shvatiti šta znači reč ljubav. Ako ste bez partnera, ove godine ćete upoznati osobu koja će vam prirasti za srce.

FINANSIJE
Tokom ove godine ćete moći da naplatite sve poslove na kojima ste radili u prethodnim godinama. Za razliku od profesionalne karijere vaše finansije će biti iznenađujuće velike. Ali morate obratiti pažnju na te finansije koje budete dobili, upravo zbog lošeg profesionalnog života u ovoj godini. Najbolje bi bilo da isplanirate svoj finansijski budžet i da ga se pridržavate tokom cele godine. Kupujte samo neophodne stvari. Moguć je priliv novih finansija u drugoj polovini godine zbog prodaje nekretnine.

ZDRAVLjE
Vaše opšte zdravlje i nivo energije će biti zadovoljavajuće skoro tokom cele godine. Moguće su neke bolesti zbog stresa. Sada je pravo vreme da se koncentrišete na neke oblike meditacije ili vežbe za opuštanje i podmlađivanje. Koncentrišite vašu energiju na bitne i važne stvari. Postavite neke zdravstvene granice i zakažite kompletan pregled, i pokušajte sve to da uradite pre kraja godine. Promena ishrane će učiniti čudo kada je reč o zdravlju.


PRATITE NAS NA


Welcome , today is Wednesday, 18/10/2017