Godišnji horoskop za znak Ovan

Comments: No Comments
Published on: 27/01/2014

Ovan Horoskopski Znak

2014. GODIŠNJI HOROSKOP – OVAN

Godina 2014. će biti divna godina za vas, sve poslove koje planirate uspećete da završite u roku. Bićete fleksibilniji nego inače i imaćete priliku da pokažete sav svoj talenat. Ove godine imaćete više energije nego inače, koje će vam pomoći u odlasku na avanturističko putovanje. Međutim u vašem životu se mogu pojaviti i neka ograničenja sa kojima se nećete snaći. Vaša odluka u kući i na poslu pomoćiće vam da poboljšate svoju finansijsku situaciju. Vaše ambicije su stabilne i čvrste. Neće biti mesta incidentima u godini. Vaša kreativnost će doći do izražaja. Ali budite sigurni da držite konce u svojim rukama i da ne dozvolite da nestrpljivost utiče na vas.

KARIJERA
Tokom 2014. godine, karijera će uzeti novi zaokret u vašem životu. Vaša brzina u profesionalnim vodama će se usporiti, ali ne gubite nadu. Potrebno je da ostanete mirni i da nastavite da radite po svojim instiktima. Zadaci koji će se pojaviti pred vama neće vam prijati, ali nemate kuda, morate ih odraditi. Razradite svoje projekte do najsitnijih detalja sa kojim budete rukovali ove godine. Imaćete priliku da naučite nove tehnike koje će vam biti od izuzetnog značaja u nastavku karijere. Stećićete nova prijateljstva koja će vam pomoći u karijeri. Prva polovina godine će biti uobičajena za vas. Ali kasnije tj. u drugoj polovini godine očekuju vas velika uzbuđenja.

LjUBAV
Očekuje vas novi ljubavni odnos i zanimljiv ljubavni put u 2014. godini. Bićete u prilici da upoznate nove ljude koji će imati važno mesto u vašem životu. To će vam pomoći da istražite nove puteve u oblastima ljubavi i romantike. To bi moglo da otera rutinske aktivnosti koje obično imate sa svojim partnerom i očekuju vas velike promene u sferi aktivnosti. Kada je reč o podelama i nesporazumima u životu, budite otvoreni, jer bi to moglo da popravi vaše odnose. Ove godine videćete ljubavnu vezu u potpuno novom svetlu. Ne donosite ishitrene odluke sa svojim partnerom. Osobe koje su same u 2014. godini biće u prilici da upoznaju ljubav svog života.

FINANSIJE
U 2014. godini  što se tiče vaših finansija očekuju vas velike promene i kolebanja. Nećete biti u stanju da kontrolišete svoje izdatke, koji će verovatno napaviti rupu u vašem novčaniku. Obuzdajte svoje troškove na minimum u ovoj godini. Budite oprezni kada je reč o pozajmljivanju novca, jer vas to može odvesti do velike nevolje. Proverite da li imate dovoljno finansijskih sredstava pri ruci pre nego što izgradite plan za štednju. Izbegavajte da kupujete stvari koje imaju visoku vrednost. Kraj godine će vam doneti priliku da kupite neku nekretninu. Uverite se da ste izmirili sve kredite i dugove pre nego što se godina završi.

ZDRAVLjE
Godinu 2014. provešćete u dobrom zdravlju, radosti i u velikoj energiji. Prvu polovinu godine provešćete u dobrom zdravlju, dok vas u drugoj polovinu očekuju manji zdravstveni problemi. Počnite da se bavite nekim sportom na početku godine. Sada je pravo vreme da odbacite svoje loše navike, kao što su pušenje, piće i zavisnost od brze hrane. Ako to uspete da uradite vaš metabolizam će biti uravnotežen, ali ne smete se previše nervirati ukoliko ne uspete da uradite ono što ste zacrtali. Savršenstvo nije ključna reč za vas i stoga budite sigurni da prihvatite sve promene koje vam se dese u oblasti zdravlja.


PRATITE NAS NA


Welcome , today is Saturday, 21/10/2017