Godišnji horoskop za znak Rak

Comments: No Comments
Published on: 27/01/2014

Rak Horoskopski Znak

2014. GODIŠNJI HOROSKOP – RAK

U 2014. godini ćete shvatiti da koliko pažnje posvećujete svom ličnom životu, isto tako treba da se posvetite i svom profesionalnom životu. Vaš odnos sa partnerom će vam mnogo značiti u ovom periodu. Dobićete mogućnost da popravite svoj društveni život, tako što ćete veoma lako stvarati nova prijateljstva. U prvoj polovini godine za vas je slušanje ključna reč. Porodični odnosi koji su skoro zasnovani ostaće stabilni u ovoj godini. Vaši kreativni radovi će dobiti priznanje u drugoj polovini godine. Ali budite sigurni da vas ego ne udari u glavu. Potrebno je da budete strpljivi kako bi shvatili kako drugi razmišljaju. U nekim situacijama ćete morati odbaciti svoje autoritativne stavove. Saznajte kako da obuzdate svoje unutrašnje želje i emocije tokom ovog perioda. Imaćete priliku da pokažete svoju dobrotu kako rečima tako i delima.

KARIJERA
Vaš profesionalni život će biti više nego zadovoljavajući u 2014. godini. Uspeh će stizati sa svih strana. Svaki napor koji ste uložili u poslednjih nekoliko godina napokon će početi da daje rezultate ove godine. Bićete u mogućnosti da ostvarite neku stabilnu poziciju u vašem polju rada. Sva partnerstva koja započnete ove godine proćiće dobro i sa velikim uspehom. Takođe potrebno je da konsolidujete svoje redove u prvoj polovini godine. Dok vas u drugoj polovini godine očekuje unapređenje i velike promene u karijeri, a koje će biti u vašem najboljem interesu.

LjUBAV
Ovo je godina u kojoj ćete naučiti razliku između prave i lažne ljubavne veze. Nemojte da budete zavedeni lažnim obećanjima i da živite u prošlosti. Neko će pokušati od vas da napravi žrtvu. U ovom periodu ne očekujte mnogo razumevanja od vašeg bračnog druga ili partnera. Suptilan pristup će činiti čuda u vašim vezama. Upoznaćete mnogo novih potencijalnih partnera u prvoj polovini godine. Ne bi bilo loše da i te partnere potražite na društvenim mrežama. Budite otvoreni u razgovoru sa svojim partnerom kada stupite u vezu. Oni koji su već u vezi ili braku potrebno je da se držite zajedno.

FINANSIJE
Vaš finansijski status ove godine će biti generalno dobar uz finansijsku podršku koja će dolaziti sa svih strana. Vi ćete pronaći način da poboljšate svoju finansijsku situaciju u prvoj polovini godine. Moćićete da ostvarite svoje finansijske ciljeve koje ste postavili još prošle godine. Ako ste u biznisu ovo je idealno vreme da proširite svoj biznis na novu teritoriju. U poslednjih nekoliko meseci ove godine, imaćete mnogo finansijskog priliva sa svih strana koji će vam pomoći da se obezbedite za narednih nekoliko godina.

ZDRAVLjE
Vaše opšte zdravlje će biti u boljem izdanju nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko godina. Mentalne i fizičke sposobnosti će biti bolje u prvoj polovini godine. Vi ćete dobiti novi podsticaj da naporno radite na svojim idealima u životu. Međutim, na vaš unos hrane treba s vremena na vreme obratiti pažnju. Čuvajte se trovanja hranom u ovom periodu. Takođe obratite pažnju i na to šta pijete. Budite sigurni da svakog vikenda imate vremena za odmor i za podmlađivanje.


PRATITE NAS NA


Welcome , today is Monday, 23/10/2017