Godišnji horoskop za znak Škorpija

Comments: No Comments
Published on: 27/01/2014

Skorpija Horoskopski Znak

2014. GODIŠNJI HOROSKOP – ŠKORPIJA

Godina 2014. će Škorpijama prirediti velika iznenađenja. Generalno cela 2014. godina će biti ohrabrujuća za vas i u tom periodu će izvući ono najbolje iz vas. Treba da budete svesni promena koje se dešavaju oko vas i da napokon krenete napred sa životom. U ovoj godini moguće je i preseljenje, ako ste spremni to da prihvatite. Očekuju vas i izazovni zadaci koji će doći iznenada, ali potrebno je da se sa njima rukuje sa dozom drskosti. U ovoj godini dajte prioritet vašim ambicijama i idealima u životu. Uspećete da pronađete odgovore na neka pitanja koja su vas mučila u prethodnih nekoliko godina. Očekuje vas savršena harmonija u životu, i mir će preovladati ove godine. Sada je pravo vreme da se više potrudite kako bi imali bolju budućnost. Ne dozvolite da vam prošlost utiče na sadašnji život.

KARIJERA
Ovo je godina u kojoj će projekti koje ste započeli pre nekoliko godina napokon postići uspeh. Uložite sav svoj napor i posvećenost kako bi vaše ambicije bile ispunjene. Bolja komunikacija je ključna reč u oblasti karijere za vas u ovom trenutku. Što se budete više trudili to ćete imati više uspeha u poslovima kojima se bavite. Neke promene u karijeri zahtevaju velike promene u rutinama.

LjUBAV
Vaš ljubavni život u 2014. godini će postati intenzivniji i sentimentalniji. Prva polovina godine će biti veoma burna za vas. Sagledajte svoj život sa svih strana i ne dozvolite da zadovoljstvo i emocije utiču na profesionalni život. Škorpije koje se nalaze u braku očekuje ih mnogo uzbuđenja i iznenađenja. Ako kod vas nema strasti između vas i partnera sigurno neće biti ni ljubavi. Zato dobro čuvajte to što imate sa svojim partnerom. Ne dozvolite da vam se neko meša u vezu. Najlepši period u ljubavi vas očekuje krajem godine.

FINANSIJE
Ova godina će doneti dobar finansijski period, a sve zahvaljujući vašoj odlučnosti i hrabrosti da rizikujete. Više finansija donosi i veću odgovornost. Od prvog finansijskog dobitka rešite se svih dugova ili kredita. Budite spremni da pregovarate o novom ugovoru i o poboljšanju finansija. U prvoj polovini godine neće biti većih problema, dok vas krajem godine očekuju finansijske poteškoće. Budite spremni da uradite sve što je u vašoj moći kako bi imali dovoljno finansija za pristojan život.

ZDRAVLjE
Vaše opšte zdravstveno stanje će biti skoro pa savršeno tokom 2014. godine. Sposobnost i spretnost će se poboljšati početkom godine, a da bi imali savršenu fizičku i mentalnu snagu potrebno je i da u nastavku godine nastavite sa fizičkim aktivnostima. Međutim neki nervni problemi će iskrsnuti sredinom godine. Biće i perioda u kome ćete se osećati depresivno. Zato je veoma važno da odvojite vreme samo za sebe i da se opustite i uživate kako bi popravili svoje raspoloženje. Obratite pažnju i na ishranu.


PRATITE NAS NA


Welcome , today is Wednesday, 18/10/2017