Godišnji horoskop za znak Strelac

Comments: No Comments
Published on: 27/01/2014

Strelac Horoskopski Znak

2014. GODIŠNJI HOROSKOP – STRELAC

Ovo je godina u kojoj ćete moći da donesete nove odluke koje će znatno uticati i poboljšati vaš život. Vaši postupci u 2014. godini će biti jednostavni i precizni. Glavne promene će se desiti u vašem načinu života. Suočićete se sa preprekama, ali neka vas inspiracija vodi napred. Ne dozvolite da vas neka dešavanja iz prošlosti uspore, jer što je bilo, bilo je. Društveni život će biti u potpunosti aktivan, i očekuju vas mnoga poznanstva u 2014. godini. Veoma je važno da imate vere u sebe šta god da radite, i da verujete svojim instinktima u ovom periodu, iako će se drugima činiti da nije ispravno to što radite.

KARIJERA
Osobe koje rade u službama ili preduzećima će dobro proći u 2014. godini i imaće mnogo sreće sa poslovima. Vama će sve ići glatko i bez većih prepreka kada je reč o profesionalnim poslovima. Iako su moguće manje nesuglasice sa partnerima oko nekih poslova, ali sve će to biti u cilju poboljšavanja karijere. Važni kontakti će biti uspostavljeni u drugoj polovini godine. Krajem godine mogu nastati problemi u vezi pravnih pitanja. Budite spremni na neke nove saradnje, ali sa duplim oprezom.

LjUBAV
Ove godine vaš ljubavni život će biti normalan kao i do sad. Ako se nalazite u dugoj vezi, tu vezu treba da negujete i da se potrudite da stalno iznenađujete svog partnera. Ali neće biti potrebe za većim promenama kako bi ljubavni život funkcionisao. Ako stvari krenu loše po vas i po vašu vezu, moraćete da se izborite sa tim i da prebrodite sve probleme koje vas muče. Pogotovo kada je reč o vašoj ljubomori. Praštanje i zaboravljanje je najbolji način kako da krenete napred u ljubavnom životu.

FINANSIJE
Finansije će ove godine za vas biti pod velikim znakom pitanja. Potrebno je da iskoristite sve šanse koje vam se nađu na putu. Takođe će biti potrebno i da pronađete nove načine kako da zaradite dodatni novac. Očekuju vas izdaci koji imaju veze sa preseljenjem, kupovinom kuće ili obnavljanjem postojeće kuće. Isplanirajte novi budžet kako bi uspeli da uštedite nešto novca. Pokušajte da izbegnete sve nepotrebne situacije u kojim bi potrošili svoj novac. Međutim vaša velikodušnost će ove godine biti stavljena na veliki test.

ZDRAVLjE
Tokom ove godine zdravlje će generalno biti dobro. Ali to ne isključuje pojavu manjih zdravstvenih tegoba. Pogotovo početkom godine vas očekuju zdravstvene tegobe kao što je prehlada i glavobolja. Potrebno je da se dobro odmorite posle napornog rada. Ako se ne odmarate dovoljno, moguće su neželjene pojave kao što su grčevi u mišićima i slično. Nemojte sebe opterećivati sa dodatnim treningom, ako ste umorni. Takođe mnogo pažnje posvetite ishrani. Fokusirajte se da više unosite vlakna i proteine.


PRATITE NAS NA


Welcome , today is Saturday, 21/10/2017