Godišnji horoskop za znak Vaga

Comments: No Comments
Published on: 27/01/2014

Vaga Horoskopski Znak

2014. GODIŠNJI HOROSKOP – VAGA

Godina 2014. će biti bez većih iskušenja i nevolja koje su vas progonile u poslednjih nekoliko godina. Sada ćete biti u mogućnosti da usmerite svoj život ka ostvarivanju ciljeva. Imaćete priliku da se preselite na profitabilnu teritoriju gde ćete imati više slobode nego na mestu na kojem ste ranije živeli. Dobićete šansu da se izvinite i poboljšate odnose sa osobom do koje vam je stalo. Ovo je vreme u kojem ćete morati da prevaziđete svoje mogućnosti. Unutrašnja svetlost će vas voditi kroz ovu godinu. Vaša perspektiva će se promeniti i bićete u stanju da razumete realnost koja se dešava na poslu. Tokom godine nećete biti pod uticajem drugih ljudi, dok će drugi biti pod vašim uticajem. Sada je vreme kada ćete biti u stanju da napravite mudre odluke koje se odnose na vaš život. Obratite više pažnje na svoje emocije i nedozvolite da one ovek odlučuju.

KARIJERA
Vaša karijera će ove godine imati globalno izlaganje i sa mnogim vezama koje dolaze sa svih strana. Veoma pozitivan period u vašem profesionalnom životu dolazi ove godine i od velike je važnosti da to iskoristite na najbolji mogući način. Bez obzira da li vam se sviđa to što radite ili ne, morate dati sve od sebe. Osobe koje se nalaze u istraživačkim profesijama će dobiti zasluge ove godine. Moćićete da dokažete svoju hrabrost i sposobnost u periodu koji je pred nama. Pre nego što krenete na neki put, dobro proučite putanju, jer ne bi bilo dobro da se nađete na nepoznatoj teritoriji. Timski rad će biti od koristi za vas ove godine. Neka pravna pitanja će biti ispunjena ove godine.

LjUBAV
Ovo je vreme kada ćete shvatiti da ljubavni život nije uvek ružičast kao što izgleda. Potrebno je da napravite neku promenu u vašem emocionalnim i romantičnim pristupima. Nemojte zadržavati svoja osećanja samo za sebe, podelite ih sa svojim partnerom. To će dovesti do velike promene u vašem ljubavnom životu. U prvoj polovini godine vas očekuju dobre vesti kad je reč o ljubavi. Nesuglasice i raskidi vas očekuju u drugoj polovini godine. Držite se svojih ideala i fokusirajte se na to da učinite sve kako bi usrećili svog partnera.

FINANSIJE
U 2014. godini vaše finansije će imati veliki uticaj na život. Vi se nalazite u fazi života u kojoj će vam finansije dolaziti sa svih strana. Stoga je potrebno da obratite pažnju na to kako ih trošite. I veoma je važno da ne trošite više od onog što možete da zaradite. U prvoj polovini godine vas očekuje priliv finansija od prodaje nekretnina. Međutim tek u drugoj polovini godine vas očekuje pravi dobitak. To je period u kojem bi bilo poželjno da igrate igre na sreću. Izbegavajte sva dugoročna ulaganja tokom ove godine.

ZDRAVLjE
Zdravlje u 2014. godini neće biti baš najbolje. Vaš trenutni način života i navike utiču na vaše zdravlje. Potrebno je da obuzdate svoje unutrašnje želje i da neke stvari stavite pod kontrolu. Planirajte svoje dane tako da vam ostaje dovoljno vremena za svakodnevno vežbanje i opuštanje pored vaših poslova. Prva polovina godine zahteva redovne zdravstvene preglede. Budite oprezni kada se nalazite u avanturističkim ili napornim poslovima. Problemi sa kostima i mišićima Vas očekuju u drugoj polovini godine. U tom periodu je potrebno da se čuvate fizičkih aktivnosti.


PRATITE NAS NA


Welcome , today is Wednesday, 18/10/2017