Godišnji horoskop za znak Vodolija

Comments: No Comments
Published on: 27/01/2014

Vodolija Horoskopski Znak

2014. GODIŠNJI HOROSKOP – VODOLIJA

Ovo je godina u kojoj će vaše emocije biti na najvećem nivou. Očekuje vas mnogo uspeha u životu. Živićete u harmoniji sa ljudima koji se nalaze u vašoj blizini. Vaša kreativnost će doći do izražaja, ali ne dozvolite da inspiracija nestane zbog promena koje ćete morati izvršiti. Bićete spori i oprezni kada je reč o važnim odlukama koje ćete morati doneti tokom ove godine. Neka moral bude vaša glavna kapisla koja će vam pomoći da date sve od sebe tokom rada. U potpunosti iskoristite sve prilike koje vam se ukažu u ovoj godini, ako ih ne iskoristite, kasnije ćete zažaliti. Nemojte odbijati pomoć koja vam dolazi sa svih strana. Potreban vam je prijatelj ili partner koji će stalno biti uz vas. Ove godine vaš pobednički mentalitet će napokon doći do izražaja.

KARIJERA
U 2014. vaš profesionalni život će biti veoma miran, ne očekuju vas velike promene, i vi ćete biti veoma zadovoljni svojoj karijerom. Ali ovo ne važi za one koji su bez posla, oni moraju da se dosta potrude kako bi radili ono što vole. Pokušajte da donesete nove predloge svome šefu, kako bi poboljšali svoj radni prostor. To bi vam moglo pomoći da se vaša karijera popne na viši i zahtevniji nivo. U ovoj godini morate obratiti više pažnje na vaše partnere, jer će možda neko pokušati da vas prevari. Takođe nemojte preterivati sa poslom, jer je posle svakog velikog napora potrebno da se dobro odmorite. Neke promocije ili bolji ugovor što se tiče finansija vas očekuje krajem godine.

LjUBAV
Tokom ove godine mir i harmonija će preovladati u vašem ljubavnom životu. Ovo je pravo vreme kada konačno možete u potpunosti da uživate sa svojim bračnim partnerom. Sreća je nešto što će vas pratiti tokom cele godine. Ako ste bez ljubavnog partnera ovo je idealno vreme da pronađete svoju srodnu dušu. Pokušajte više da izlazite i izbegavajte upoznavanje sa osobama koje ste pronašli na društvenim mrežama. Ako već duže vreme imate probleme oko kojih se stalno svađate, potrebno je da napravite velike promene kako bi izbegli svađe u budućnosti. Ako vaš partner ima neki problem, pažljivo ga saslušajte i učinite sve što možete da im pomognete da prevaziđu te probleme.

FINANSIJE
Vaše finansije tokom 2014. godine će biti izuzetno dobre i dolaziće sa svih strana. Očekuje vas više kupovine u ovoj godini nego što je to bio slučaj ranije. Međutim, zbog prevelikog trošenja novca, problemi mogu nastati sredinom godine. U drugoj polovini godine očekuje vas veliki priliv novca pomoću kojeg je potrebno da izmirite sve dugove i kredite koji se gomilaju već duže vreme. Isto tako u drugoj polovini godine izbegavajte neželjene troškove i novac trošite samo na osnovne potrebe.

ZDRAVLjE
Vi ćete biti u dobroj formi što se tiče zdravlja u 2014. godini. Međutim, nemojte se zavaravati time da sad možete na primer istrčati maraton. Zbog vaše emotivne situacije, očekuje vas dosta brige i uznemirenosti. Potrebno je da počnete sa nekim fizičkim aktivnostima kako biste istrošili svu negativnu energiju. Bilo bi najbolje po vas da odete na duži odmor koji već neko vreme planirate. Obratite pažnju na svoju ishranu i pokuštaje da iz svoje ishrane izbacite slatke i masne namirnice. Krajem godine mogu nastati problemi sa očima.


PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 24/11/2017