Horoskopski znaci i boje

Categories: Zanimljivosti
Comments: No Comments
Published on: 12/09/2013
Loading...

Horoskopski znaci i bojeSvaka boja ima svoju frekvenciju, pa su stoga one veoma važne za uravnoteženu energiju. Astrologija ne zanemaruje boje, pa zato svaki horoskopski znak ima boju koja mu pripada. A za vas je najvažnije da pronađete ravnotežu između tih boja i da iskoristite njihov pozitivan uticaj.

 

Šta koja boja predstavlja:
Crvena boja predstavlja boju krvi, života i seksualnosti. Pretpostavlja se da crvena boja pomaže da savladate strahove. Čak su vršena istraživanja u kojima je dokazano da sportisti koji nose crvenu opremu su uspešniji od drugih sportista. Crvena boja takođe može da vam poveća unutrašnju snagu, poboljša cirkulaciju i ubrza metabolizam.

Narandžasta boja predstavlja boju života i snage. Ova boja vas podstiče na srećne misli, može da jača vitalnost vašeg organizma i najbitnije je to što pozitivno deluje na vaše raspoloženje.

Žuta boja predstavlja boju sunca, a kao i sunce ova boja predstavlja život, zdravlje, radost i optimizam. Ova boja podiže pozitivno raspoloženje, pozitivno može da utiče na komunikaciju, na društvenost i na vaše aktivnosti.

Plava boja predstavlja boju neba, vode i visine. Ova boja može da predstavlja hladnoću, mir i čežnju. Plava boja pozitivno utiče na nervozu, kada ne možete da zaspite i na strahove. Takođe plava boja umiruje i opušta.

Ljubičasta boja predstavlja natprirodne sile, a može da bude i boja koja će da vas inspiriše. Ova boja može da predstavlja nešto tajanstveno i mistično.

Zelena boja predstavlja boju prirode. Zelena boja podiže pozitivno raspoloženje i najbolje utiče na vas prilikom opuštanja. Zelena boja stvara sklad i mir u porodici.

Bela boja predstavlja boju svetlosti, nevinosti i čistoće. Bela boja u većini slučajeva predstavlja dobrotu i duhovitost. Bela boja uliva sigurnost u ljude.

Crna boja predstavlja boju moći, smrti, zlobe i tajnovitosti. Crna boja obično predstavlja negativne osobine.

Loading...

Roza boja predstavlja ljubav, prijateljstvo i romansu. Roza boja naglašava ženstvenost, ali takođe i pasivnost.

Smeđa boja predstavlja boju zemljišta. Smeđa boja se povezuje sa realnošću, može da smanji kreativnost i da skrati vidike.

Siva boja predstavlja balans između dana i noći, poznatog i nepoznatog, dobra i zla.

Boja koja pripada vašem horoskopskom znaku:
OVAN – crvena

BIK – sve nijanse modre boje

BLIZANCI – sve nijanse od žute do narandžaste

RAK – bela, srebrna, srebrno-siva, svetloplava

LAV – žuta, narandžasta, crvena, zlatna

DEVICA – bela, siva, plava

VAGA – plava, modra, smaragdna

ŠKORPIJA – crvenkaste i bež nijanse, maslinasto zelena

STRELAC – smaragdna, tirkizna, zelena, purpurna

JARAC – sve u boji zemlje

VODOLIJA – tirkizna, zelena, plava

RIBE – plava, ljubičasta, zelena

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Thursday, 21/11/2019