Bik u horoskopu

Comments: No Comments
Upper page: Horoskopski znaci
Loading...

BIK

Osobe rođene između 21.04 i 20.05.

Zemljani znak kojim upravlja planeta Venera. Simbol je materijalne snage.

 

U astrologiji Bik je simbol materijalne sile. Planeta Venera ima velik uticaj na ovaj znak, i uliva im jaku vezu sa zemljom, zdrav razum i volju za posedovanjem.

Osobe u znaku Bika imaju ponosan karakter i snažan temperament. Odlike ovog znaka su otpornost, izdržljivost, čvrstina. Bikovi se u svakoj situaciji ponašaju mudro i promišljeno. Sve svoje bitke obicno dobijaju, ali ne žestinom i ne silom, i ne na silu, već razmišljanjem i strepljenjem. Obožavaju da rade, ali ne da slušaju savete i ne trpe mišljenje drugih u njihovim poslovima. Sigurni su u svoje snage, imaju smisla za praktične stvari, koji ih održavaju u usponu, i usmeravaju njihove odluke. Kada ličnosti rođene u ovom znaku uđu u neki poduhvat, uradiće posao do kraja. Beže od svega što ima odlike novog, nepoznatog i avanturizma. Po prirodi su nepoverljivi i svoje projekte otkrivaju samo malom broju prijatelja.

Značajna osobina za ljude rođene u ovom znaku je veza sa prirodom, zemljom i životinjama. Dodir sa prirodom za njih znači potrebu, da ostvare svoju celovitost. Za Bikove materijalna sigurnost je najvažnija, imaju smisla za biznis. Lako zadobijaju uverenje drugih, jer u njima vide sposobne ličnosti za saradnju. Osobe u znaku Bika su zastupljene u: trgovini, umetnosti, naročito u arhitekturi i građevinarstvu…

Muškarac u znaku Bika ima želju da ostvari „sigurnu egzistenciju“  za svoju porodicu i zato novac igra veliku ulogu u njegovom životu. Ne gubi i ne troši novac bez razmišljanja. Zna da uvećava svoj kapital, tako što ulaže u sigurne investicije.Žena u znaku Bika nalazi svoj uspeh u porodici: deca, roditelji i prijatelji podstiču njenu toplinu. Za ovaj znak je karakteristična gostoprimljivost, žena zna da organizuje svoj dom udobno.

Loading...

Bikovi vole da se druže i često posećuju proslave i zabave. Ali potreba za istinskim osećanjem, toplinom i razumevanjem čine da se čvrsto drže malih broja prijatelja, često traju čitav život. Bikovi retko svesno ranjavaju osobu, koja im pokazuje ljubav. Oni traže pažnju i nedozvoljavaju sumnje u vernosti njihove ljubavi. Oni su posesivni.

Što se tiče fizičke spretnosti, osobe rođene u znaku Bika su snažne. Slabe tačke na telu Bika su: dušnik, grlo, jednjak, creva i bešika. Neophodno je kretanje i aktivnosti u prirodi za dobro zdravlje.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 20/09/2019