Blizanci u horoskopu

Comments: No Comments
Upper page: Horoskopski znaci
Loading...

BLIZANCI

Osobe rođene između 21.05. i 20.06.

Vazdušni znak, pod uticajem planete Merkura. Nestalnost i neuhvatljivost glavne su odlike rođenih u ovom znaku.

 

Planeta Merkur ima veliki uticaj na znak Blizanaca i daje mu karakteristična obeležja hitrine i promenjivosti.

Ličnosti, koje su rođene u ovom znaku imaju povodljiv i nestalan temperament, ali dobro se prilagođavaju svakoj situaciji. Temperament im je senzibilan i povodljiv, imaju sposobnost da analiziraju sami sebe i svoja osećanja. Ove osobe su radoznale, snalažljive i vole promene, ali su često nesposobne da završe započeti posao, jer im privuče pažnju drugi posao. Vole da budu o svemu obavešteni i učestvuju u svemu što je novo, zbog radoznalosti.

Rođeni u ovom znaku pokazuju izraženu ličnost, bogatu intuicijom, u svakom momentu im je jasno sve što se događa. Oni, koji su dobri govornici se izražavaju sigurno i hitro i nikad im ne nedostaje mudrosti i bistrine duha. Kvaliteti tih osoba privlače pažnju ljudi sa kojima se druže i zadovoljstvo im je da budu u prisustvu osoba u znaku Blizanaca. Kada se suoče sa teškim situacijama, lako pronalaze izlaze iz takvih situacija, zbog sposobnosti zaobilaženja prepreka. A to se dešava zato što su te osobe realne i praktične u životu.

Blizanci imaju i negativne osobine. Često ne mogu da se usredsrede na jednu stvar, i nije im lako da spoznaju šta hoće u životu. Ali na kraju ipak pobeđuju zbog radoznalosti, okretnosti i znanja. Imaju moć da podstaknu neodlučne osobe svojom hrabrošću u akciji.

Osobe u znaku Blizanaca su zastupljene u profesijama, kao što su: govorništvo, novinarstvo, svet nauke, turizam, saobraćaj… Ako se dve prirode sjedine u jednoj osobi, velike su mogućnosti da ostvare “sigurnu egzistenciju”.  Blizanci vole da troše, više nego što zarađuju.

Loading...

Ove ličnosti imaju potrebu za drugarstvom, ali i lako izgube interesovanje za drugu osobu. Ali osećanja Blizanaca su iskrena prema prijateljima, kojih ima u malom broju.

U ljubavi su fantastični branioci svoje nezavisnosti, sa njima se može živeti u slozi samo prepuštajući im osćeaj apsolutne lične slobode. Mada i svom partneru ostavljaju maksimalnu slobodu, prilagođavajući se i njegovim navikama, ali pod uslovom da imaju i svoju slobodu.

Zdravlje im je u drugom planu, ne odmaraju se. Vole da uživaju u duvanu i imaju problema sa nesanicom. Najslabije tačke na telu Blizanaca su: organi za disanje, ruke, šake, nervni sistem, organi za varenje, skloni su reumatizmu i alergijama. Najbolji lek je san.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Tuesday, 22/10/2019