Devica u horoskopu

Comments: No Comments
Upper page: Horoskopski znaci
Loading...

DEVICA

Osobe rođene između 23.08. i  22.09.

Zemljani znak, pokretljiv, pod uticajem planete Merkura koja daruje rodjenima u ovom znaku posmatrački duh i oštroumnost.

 

Planeta Merkur je u znaku Devica, a karakteristike koje daje rođenima u ovom znaku su bistrina uma, posmatrački duh i jasni pogledi na svet.

Ličnosti rođene u ovom znaku imaju dobru memoriju, razvijenu pažnju, vole preciznost i imaju moć logičkog rasuđivanja. Device žele da budu korisne drugima i da učine nešto od značaja za druge. Uvek su spremne da preuzmu teret novih obaveza i dužnosti. Njihove karakteristike su : razvijena intuicija, brzo učenje, hipersenzibilnost i imaju razvijen smisao za praktične stvari. Device se prepuštaju sumnjama i analizama, koje ih mogu odvesti ka falsifikovanju stvarnosti. Ako uspeju da na pravi način procene sopstvene slabosti i slabosti bića u njihovoj blizini, onda će moći da potvrde svoju složenu ličnost. Imaju veliku čvrstinu i odbrambene snage.

Osobe rođene u ovom znaku su nervoznog i psihičkog karaktera. Ove osobe ponekad preteruju sa lekovima, na taj način sprečavaju odbranbene snage da reaguju. Najranjivije tačke na telu Devica su: organi za varenje, gušterača, žuč, trbušni mišići i jetra. Ponekad im se javljaju grčevi u želucu zbog nervoze.

Žena, rođena u znaku device se ističe u kući, ima sposobnost za organizaciju, red i preciznost. Zna da raspodeli prihode u domaćinstvu i retko ostaje bez novca. Muškarac nikad ne kupuje nešto, ako nije razmislio. Darežljivi su i  rado poklanjaju.

Device, koje su individualisti, teško uspostavljaju kontakt sa drugima. Zato traže prijatelje, koji su optimisti. Skloni su kritici, jer mnogo traže od samih sebe pa očekuju puno i od drugih, zbog čega prijateljstvo može doći u pitanje.

Loading...

U ljubavi teško nalaze partnera, nije im lako da nađu ličnost koja će odgovarati njihovim zahtevima. Device traže od partnera zrelost, držanje, dobar materijalni i društveni položaj. Kada pronađu pravu osobu znaju da vole. Ljubavnim životom upravlja razum i dobar ukus. Takvo ponašanje može se predstaviti drugima kao hladan karakter. Više će razmišljati, nego da rade kako im srce kaže. Ali su spremni da se žrtvuju za voljenu osobu.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 20/09/2019