Jarac u horoskopu

Comments: No Comments
Upper page: Horoskopski znaci
Loading...

JARAC

Osobe rođene između 21.12. i 19.01.

Zemljani znak, kojim upravlja planeta Saturn. Glavne odlike ove prirode su krutost i neumoljivost.

 

Planeta Saturn utiče na znak Jarac i daje im krut i neumoljiv karakter. Precizni sui  metodični sa ogoromnom unutrašnjom disciplinom. Ove ličnosti od rane mladosti formiraju precizne ideje o sebi i svojim potrebama. Kada načine izbor idu ka svom cilju, ne obraćajući pažnju na prepreke, oslanjajući se na veliko strpljenje. Ambiciozni sui  imaju zatvoren karakter. Imaju skeptičan i odbranbeni stav, veruju da se događaji odvijaju nepovoljno za njih, takod a imaju mere opreza, kako nebi bili nespremni.

Kada su sa drugima u kontaktu, deluju zbunjeno, zbog neprilagodljivog temperamenta. Kada se nađu u neprijateljskom ambijentu postaju oprezni u govoru, i neće govoriti svoje ideje. Međutim ako se pokaže malo dobre volje, oni će opet biti u svom element. Kada su shvaćeni od strane drugi postaju ljubazni. U najtežim situacijama drugi se mogu osloniti na Jarčeve. Poslove izvršavaju sa velikom tačnošću, preciznošću i odgovornošću. Ne vole, kada su drugi lenji, površni i nemarni, zato što oni ulažu u trud u to što rade i preuzimaju odgovornost za to. Naročito su aktivni u oblasti administracije, politike i ekonomije. Pronalaze se i u naučnim aktivnostima, umetnosti i tehnici. Istrajni sui  ispravno vode račune, usklađujući prihode sa rashodima. Nekad su ove ličnosti jako štedljive i škrte ali su takvi retki, jer pravi Jarčevi pružaju podršku kome je potrebna.

Loading...

Teško je postati prijatelj Jarčevima, ali kad je prijateljstvo učvršćeno može im se verovati. Treba izbegavati da se zadre u njihove principe, samo treba čekati da vam Jarčevi ukažu svoje poverenje. Ličnosti u ovom znaku vole društvo, i kada im je drugarstvo dragoceno, postaju tolerantni prema drugovima. U ljubavi ove ličnosti se ne mogu trenutno zaljubiti, već je određen veći period, kako bi primetili das u zaljubljeni. U tom slučaju će strasno voleti. Oni umeju da shvate tajne svog partnera i u stanju su da private situaciju onakve kakve su. Nikad ne pristaju na compromise u ljubavi.

Ličnosti u ovom znaku imaju jaku građu. Kada imaju problem u zdravlju postaju nervozni i netolerantni. Slabe tačke na telu: kosti, zglobovi, organi za varenje, koža.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Close Print