Lav u horoskopu

Comments: No Comments
Upper page: Horoskopski znaci
Loading...

LAV

Osobe rođene između 23.07. i 22.08.

Vatreni znak, pod uticajem Sunca. Iskren i otvoren karakter, živi duh i neverovatna vitalnost glavne su odlike rođenih u ovom horoskopskom znaku.

 

Lav je sunčev znak, jer u ovom periodu Sunce dostiže najveću moć na nebu zodijaka. Ličnosti rođene u znaku Lava imaju živahna osećanja i životnu snagu. Uvek su sigurni u same sebe i svesni su sopstvenih vrednosti. Ne daju se zbuniti niti iznenaditi. Maksimalno su iskreni i uvek lepo govore o sebi. Verni su i  pošteni, preuzimaju odgovornosti i traže poštovanje koje zaslužuju. Lavovi su društveni i vole da pomognu slabijima. Na lak način zadobijaju ljubav i prijateljstvo.

Kod ovih ličnosti, kada je želja za afirmacijom jako izražena može ih učiniti gordim i razdražljivim. Nekad su i  egocentrični, nepromišljeni i nametljivi, kada smatraju neophodnim da zadovolje želju za dominacijom u životu drugih. Ovakav karakter, sjedinjen sa emotivnošću, često je za Lava izbor razočaranja.

Lavovi imaju i pozitivne osobine: ljubav prema istini i osećaj za pravdu. Osobe rođene u znaku Lava su skoro uvek optimisti. Ako im neko povredi urođeni osećaj za pravdu, onda su besni, međutim lako se i odljute.

Osobe rođene u ovom znaku su odgovorne osobe i imaju potrebu za radom. Predodređeni su za uspeh. Oni mogu biti: umetnici, sportisti, političari… Cenjeni su u svom poslu, lako dostižu do finansijske sigurnosti. Često rizikuju da počine nesmotrenosti, zato su sigurni u sebe, a ne slušaju druge. Njihova prijateljska osećanja su iskrena, ali Lavovi traže od drugih slepo poverenje.

Loading...

Ljubav ima veliku ulogu kod Lavova. Kada zavole neku osobu žele da dominiraju u vezi. Voljenu osobu obasipaju pažnjom i ljubavlju. Od partnera zahtevaju odavanje priznanja, podstrek i žele da su uvek u centru pažnje. Ne trpe kritike u vezi.

Osobe rođene u znaku Lava su uvek aktivne. Oni žele da su dobro obavešteni o svom zdravlju i o prirodi svoje bolesti, a posle se predaju lekarima i lečenju. Najslabije tačke na telu Lavova su: srce, cirkulacija, kičmeni stub i leđni mišići. Lavovi mogu zadržati mladalačku energiju ako ne preteraju u poslu i zabavama.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 15/11/2019