Ovan u horoskopu

Comments: No Comments
Upper page: Horoskopski znaci
Loading...

OVAN

Osobe rođene između 21.03. i 20.04.

Vatreni znak kojim dominira planeta Mars, simbol je eksplozije proleća

 

U rimskoj mitologiji Ovan je imao veliki značaj: bio je simbol početka svake stvari.  Planeta   Mars ima veliki uticaj na ovaj znak, daje im dinamičnost, neustrašivost praćene impulsivnošću. Osobe u ovom znaku imaju pokretljiv duh i upućeni su da upravljaju drugima i da im ulivaju odlučnost, volju, preduzimljivost. Hrabrost i entuzijazam im omogućavaju da se umešaju u svaku situaciju, i da daju svoj pečat.

Kod ovih osoba dominira impulsivnost, dok je razmišljanje na drugom mestu. Zbog dinamičnosti, Ovan pokazuje prirodnost u ponašanju. Osobe u ovom znaku su nezavisne, znaju šta hoće i teško je uticati na njih. Zato jako veruju u sebe, i ne misleći na posledice svojih postupaka. Osobe u znaku Ovna su vrlo ambiciozne, sposobne i spremne da podnesu žrtvu da bi videle priznanje za svoje zasluge. Ako se utvrdi da cilj kojim teže se može osvojiti odmah, iskazuju svoju agilnost, organizatorske sposobnosti i osećaj odgovornosti. Osobe u znaku Ovna su zastupljene u svim poljima ,što se poslova tiče. Mogu biti: lekari, organizatori u oblasti medija, novinari, umetnici, sportisti…

U ljubavi su spremni da poklone čitavog sebe bez ograničenja. Ove osobe su sposobne za velike strasti, i mogu da budu jako ljubomorne i posesivne. Sposobne su da strasno vole. U braku imaju ulogu vlastodavca ali su spremni da se žrtvuju za voljenu osobu. Ovnovi vole da flertuju i da ulaze u avanture, ali se sve to dešava zbog impulsivnosti, nego iz zanosa. Što se prijateljstva tiče imaju mali broj istinskih prijatelja. Kada se prijateljska veza učvrsti, spremni su da pomognu prijatelju, da  mu otvore nove horizonte interesovanja. Lako troše za sebe i druge, ne znaju za štednju.

Loading...

Osobe u znaku Ovna su fizički izdržljive i podvrgavaju organizam velikim naporima. I dešava se da postaju žrtve akutnih bolesti, mada imaju sposobnost brzog ozdravljena. Prirodni lek je san, koji blagotvorno deluje na nervni sistem. Slabe tačke kod Ovnova su: glava, oči, zubi, a zatim stomak i bubrezi.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 15/11/2019