Rak u horoskopu

Comments: No Comments
Upper page: Horoskopski znaci
Loading...

RAK

Osobe rođene između 21.06. i 22.07.

Vodeni znak, pod uticajem Meseca, najjače je obdaren maštom i senzibilnošću.

 

U znaku Raka koncentrisane su snažne moći Meseca. Osobe rođene u ovom znaku u svojoj unutrašnjosti nose sukob intelekta, što ih podstiče na razmišljanje.

U Rakovima se mogu otkriti osećanja od radosti do očajanja. Otvoreni su ka svim emocijama, tako da i najmanja senzacija iz spoljnog sveta, ima dubok eho u njima. Oni su prilagodljivi i čvrste osobe, strpljivi su i pažljivi. Melanholična i preosetljiva priroda, često utiče da preteraju i u dobru i u zlu.

Rođeni u ovom znaku imaju karakter pun ideala, ali tvrdoglavost ih stavlja pred iskušenja i onda im nedostaje slabosti kada treba odlučivati i stupiti u akciju. Takav stav i ponašanje donosi im kritike drugih, jer često deluju neodlučno i protive se po svaku cenu. Inteligencija im je živa, realizatorske sposobnosti velike, sa velikim ambicijama dostižu i najviše ciljeve. Oni osećaju potrebu da se oslone na nekoga, da budu prihvaćeni od drugih, a ako se to ne desi, oni kriju razočaranja i od najdražih osoba.

Rakovi su oprezni, pametni, puno razmišljaju, vedri su, uporni su i imaju duboko religiozno osećanje. Uspešni su u različitim poljima u: muzici, slikarstvu. Njihov uporan i postojan karakter, može ih navesti da postanu kolekcionari ili antikvari. Može se iskazati i u modi i u ugostiteljstvu.

Osobe rođene u ovom znaku umerene su i  štedljive po pitanju novca, tako da mogu da skupe dobar kapital i da obezbede dobar ekonomski položaj. Imaju veliku želju da se druže sa ljudima i prijateljima, koji će ih razumeti i na koje mogu da se oslone u periodima krize. Kad je prijateljstvo dobro učvršćeno, daju veliki deo sebe.

Loading...

U ljubavi, Rakovi imaju potrebu za partnerom, koji će znati da im ulije veru i snagu. Oni su romantični, u ljubavi traže vrednosti srca i duše, nežnost i pažljivost. Želja im je da pored sebe imaju osobu kojoj mogu da se povere, nekoga ko će umeti da sačuva njihovu osećajnu prirodu sklonu porodici, čini ih romantičnim.

Kada je reč o zdravlju, Rakovi su osetljivi, a slabe tačke na telu rakova su: stomak, jetra, žuč, vene, bronhije… San i zdrava ishrana su jako bitni. Što se fizičke spremnosti tiče kada je vreme punog Meseca Rakovi se osećaju puni snage a dok u fazi opadanja Meseca, mogu zapasti u stanja melanholije.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 15/11/2019