Ribe u horoskopu

Comments: No Comments
Upper page: Horoskopski znaci
Loading...

RIBE

Osobe rođene između 19.02. i 20.03.

Vodeni znak, pod uticajem planete Neptuna. Simbol totalnog samoodricanja i nepristrasnog altruizma, zatvara krug zodijaka.

 

Kod osoba rođenih u ovom znaku utiče planeta Neptun, koja izaziva nemire i unutrašnje sukobe. Ali uticaj Jupitera ublažava te karakteristike i pruža im sigurnu intuiciju i duboke religioznosti. Ove osobe su pasivne, pune sumnji i skloni su pesimističkim raspoloženjima. Potrebna im je stalna podrška da bi savladali teškoće u životu. One se dobro prilagođavaju svakoj sredini, ali iznutra su verne sebi. Zadržavaju u sebi dobrotu i poštenje. Teško se odlučuju na bilo šta, zbog nesigurnog i neodređenog karaktera. Imaju dobru intuiciju, instinkt i predosećanje. Dvostruka priroda ih usmerava da apsorbuju i preobraze spoljašne utiske do tačke rezingnacije, a sa druge strane da prate glas, koji ih čini intuitivnim. I najbližim osobama su teško razumljivi, zbog nepostojanog karaktera. Ove ličnosti imaju puno uspona i padova. Zbog oklevajućeg karaktera kada stignu do cilja teško ga zadržavaju. Slaba tačka ovih ličnosti je što veruju da će imati srećne okolnosti, jer ako naiđu na neuspeh postaju tvrdoglavi i neuspevaju da svojom energijom to prevaziđu.

Ribe dobijaju veru u sebe u kasnijim godinama, a njihova intuicija im pomaže u tome. Dobro pamćenje im služi za učenje jezika, mogu biti uspešni i u kulturi, kao pisci, glumci ili slikari. Ne mogu sami da se suoče sa životnim situacijama, zato se više oslanjaju na pomoć drugih nego na sopstvene snage. Mogu da se odaju kocki i rizičnim poslovima, ali postaju mudriji sa godinama. Spremni su da najbližima pruže pomoć, ali to očekuju i da bližnji urade za njih.

Loading...

Osobe u znaku Ribe imaju potrebu za prijateljima, imaju poverenja u njih, iako unutrašnjost kod riba ostaje tajna. Ali dešava se da ih ljudi iskorišćavaju zbog dobre duše. Ribe su spremne za velike ljubavi. Oni su romantični, nežni, mogu doživeti i veliku strast, i mogu biti jako ljubomorni. Ljubav im je neophodna i ako dožive razočaranje povlače se u sebe i postaju apatične. Njihovu osetljivu dušu lako je povrediti. Oni su ljubazni prema svom partneru i mogu da podnesu žrtvu za sreću svog partnera.

Ribe su izuzetno fizički otporne. Najslabije tačke su: stopala i pete, stomak, srce i creva. Najbolja rešenje su san i aktivnost na svežem vazduhu.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 15/11/2019