Škorpija u horoskopu

Comments: No Comments
Upper page: Horoskopski znaci
Loading...

ŠKORPIJA

Osobe rođene između 23.10. i 21.11.

Vatreni znak, pod uticajem planete Marsa. Rođeni u ovom znaku imaju protivrečnu, ali veoma privlačnu prirodu.

 

Osobe rođene u znaku Škorpije su suzdržane, nikad ne dopuštaju da se prodre u najskrivenije sfere i uspešno kriju svoje slabe tačke. Imaju snažnu intuiciju da razluče istinu od laži. Dinamične sui  pokretljive, često su u sukobu sa samom sobom i sa drugima. Mogu se lako pokazati kao ljubazni i kao hladni. Zato ove osobe ne bi trebalo da pretrpe nepravdu, oni to teško zaboravljaju.

Otvoreni su za nove zamisli, hrabri su i  dominantni. Vole intelektualne razgovore, gde mogu da ispolje vatren i borben karakter. Ne treba ih izazivati, jer lako mogu da budu razjarene. Snaga i energija može da eksplodira u trenutku akcije, ali ove osobe su bolje u fazi odbrane nego napada. Škorpije su pone dobrote i poštovanja prema drugima. Teško podnose da ih savetuju, oni vole da slušaju sami sebe. Osobe u ovom znaku vole da su u pravu, ali i u najtežim trenucima oni ostaju hladni i sigurni u sebe. neprestano osećaju kao da ih ugrožavaju i napadaju, tako da drugi ljudi u glavama Škorpije postaju neprijatelji.

Dobri su organizatori, ističu se i u nauci, filozofiji, umetnosti, novinarstvu, kao advokati. Nekad prolaze kroz fazu nekontrolisanog trošenja novca. Ali ipak umeju da obezbede dobar finansijski položaj. Oni koji vole rizik upuštaju se u opasne poslove i često izlaze kao pobednici. Ove ličnosti su zatvorene u pogledu finansijske situacije.

Loading...

Što se prijateljstva tiče, osećanja su im duboka, i imaju prava prijateljstva. Često održavaju odnose sa osobama osobenog karaktera.  Vole da poklanjaju sve što mogu, jer su darežljivi, ali ne uvek. U ljubavi, Škorpije vole strasno, mogu da budu surovo ljubomorni pa nežni, i osećajni. Od partnera traže vernost i poverenje.

Najslabije tačke na telu Škorpije su: trbuh, seksualni organi, bešika. Treba da se čuvaju duvana i alkohola i imaju potrebu za odmorom.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 15/11/2019