Strelcac u horoskopu

Comments: No Comments
Upper page: Horoskopski znaci
Loading...

STRELAC

Osobe rođene između 22.11. i 21.12.

Vatreni znak, pod uticajem planete Jupiter, koja daje snagu i pravičnost, religiozni osećaj i moralnu vrednost.

 

Planeta Jupiter ima uticaj na ovaj znak. Osobe rođene u ovom znaku su pravične, religiozne i verne u odnosu na druge, imaju sposobnost da pogode srž svake situacije. Puni su topline i razumevanja za druge ljude. Ako ih zadese nepredviđene situacije, sa optimizmom ih rešavaju, a to im omogućava da prevaziđu najteže trenutke. Prema svima su dobre volje, ljubazni su, iskreni i privrženi.

Strelci brane svoju slobodu i nezavisnost. U dubini duše vole mir i spokojstvo, izbegavajući nesuglasice. Oni mnogu polažu na intelektualne kvalitete, i trude se da obogate svoju kulturu. Njihov razvijen osećaj za stvarnost im ne dozvoljava da se gube u jalovim akcijama. Ponekad se prepuštaju maštanju o velikim poduhvatima, ali je to slabost, koja im se može lako oprostiti, Ubeđeni su da će uspeti u ostvarenju onoga što žele. Strelci traže posao, koji odgovaraju njihovim sposobnostima. Traže da se i na ovom polju poštuje njihov nezavistan duh i potreba za slobodom u akciji.

Ove ličnosti mogu biti: sportisti, političari, umetnici, pisci… Što se materijalnog stanja tiče, postoje dva tipa strelca: jedni su nesposobni da pridaju vrednost novcu, a drugi su sposobni za poslove, ali su široke ruke. Ali idealna ličnost se rađa iz ova dva tipa, tako što su intelektualne težnje povezane sa materijalnim. Prvi tip Strelca mora da vodi računa da ga ne sikoriste gramzive osobe. Drugi tip Strelca lako dolazi do novca, darežljiv je, kada ima ne mari koliko para troši. Ne bi trebalo da veruju u sreću, to ga može odvesti u nepromišljene situacije.

Loading...

Ličnosti rođene u ovom znaku vole druženja i prijateljstva, i kada imaju pravog prijatelja, onda su fer, tolerantni i raspoloženi u kontaktu sa njim. Ako njihov prijatelj klone duhom treba da se obrate Strelcima, jer oni imaju sposobnost da uliju životnu radost. U ljubavi uvek su u potrazi za idealnim partnerom i mogu pogrešiti, zbog svoje impulsivnosti. Ali ubrzo su spremni da uoče sve mane i vrline voljene osobe. Kada pronađu srodnu dušu, oni su romantični i spremni da poklone svu svoju ljubav.

Strelci su optimisti po pitanju zdravlja ne zabrinjavaju se. Ako i imaju neku bolest, lako je se rešavaju, zbog odbranbenih snaga svog organizma. Slabe tačke su: mišići, jetra, krajnici, žuč. Vole masaže, kupke i  gimnastiku.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 20/09/2019