Vaga u horoskopu

Comments: No Comments
Upper page: Horoskopski znaci
Loading...

VAGA

Osobe rođene između 23.09. i 22.10.

Vazdušni znak, pod uticajem planete Venere koja daruje rođenima u ovom znaku specifičnu duhovnu ravnotežu.

 

Osobe rođene u znaku Vage žive u sadašnjosti bez strahova za budućnost. Vole detalje i perfekciju i opušteni su kada u ambijentu, koji ih okružuje vlada red, ravnoteža i sloga.

Imaju razumevanja za druge, izbegavaju svađe. Popustljivi su, ljubazni, prihvataju kompromise. Karakter im je osećajan, blag i iskren. Ove osobe traže savršenstvo u svemu i svakom oko njih. Vage izbegavaju direktan napad, spremni su da private kompromise, da bi postigle cilj. Oni su oprezni, nisu nametljivi i ne nastupaju žestoko. Ličnosti rođene u ovom znaku znaju da uživaju s mnogo mudrosti u onom što im život nudi. Nemaju velikih prohteva i ne traže nemoguće u životu.

Vage ne vole teme o novcu, povećanju plata, prepuštaju se srećnoj zvezdi, koja je prisutna u njihovom životu. Ove osobe vole da troše novac na kuću i svoju garderobu. Osobe u znaku Vage ne vole teškoće i zamaranja, ali ako imaju posao koji im odgovara, tada pružaju sve od sebe. Mogu napraviti karijeru u profesijama, kao što su: moda, trgovina, muzika, balet. Imaju savršenu intuiciju, i znaju da isplivaju iz ekonomskih teškoća.

Ove ličnosti su pretežno dobri prijatelji, strpljivi su i  tolerantni. Darežljivi su i  vole da poklanjaju poklone, koji odgovaraju onome ko ove poklone prima. Malo je teže sa ovim osobama u ljubavi. Vole da flertuju, da im se drugi udvaraju. Retko pate od ljubavnih razočaranja, zbog spoznaje svojih kvaliteta i jasnih spoznaja vrlina drugih osoba. Ako njihove sentimetalne veze nisu u najboljem redu, Vage se povlače bez prepiranja i svađe. Ali dovoljno je Vagu pozvati i one će se predomisliti i vratiti partneru.

Loading...

Fizička građa Vaga je normalna, ali ne preterano izdržljiva. Ove osobe umereno rasipaju snagu. Slabe tačke na telu Vaga su: bubrezi, nadbubrežne žlezde, urinarni putevi, proširene vene. Trebalo bi da se bave fizičkom aktivnošću  i da koriste dijete, koje su korisne za čišćenje organizma. Vage vole da se prepuštaju masažama, dijeti i vrelim kupkama, koje ih drže u formi.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 20/09/2019