Vodolija u horoskopu

Comments: No Comments
Upper page: Horoskopski znaci
Loading...

VODOLIJA

Osobe rođene između 21.01. i  18.02.

Vazdušni znak, pod uticajem planeta Saturna i Urana. Simbol je nezavisnosti i buntovništva.

 

Planeta Saturn i Uran utiču na osobe u znaku Vodolije i daju im nezavisnost, sabranost i mudrost. Vodolije nemaju nikakvih predrasuda, teže da ostvare svoje ideale, pa ostvarenje svojih ideja ima vrednost od najvećeg značaja za osobe rođene u ovom znaku. Imaju sposobnost da se prilagođavaju drugima i okolnostima. Osobe u ovom znaku ne odustaju od slobode u akciji i nezavisnog duha, što ih čini individualistima. Dobro promisle pre nego što se upuste u neke projekte. Analiziraju svaku situaciju, pogotovo ako je reč o značajnim odlukama za njihovu ličnost. Vole da su originalni. Ove ličnosti ne oklevaju da izvuku profit iz novih iskustava.

Vodolije imaju želju za otkrivanjem novih horizonata, ali ponekad ih usmerava na pogrešne staze. Kada se to dogodi, i stvore se prepreke, koje ometaju njihove planove, uznemire se, postaju zatvorene i, ponekad, postaju predmet opasnih fiks ideja. Ne ponašaju se Vodolije uvek ovako. Naprotiv, zahvaljujući svojoj elastičnosti su sposobni da se mudro ponašaju pred najtežim situacijama.

Ne prihvataju kolektiv ni podređeni položaj. Postavljaju odbranbeni položaj. Osobe u znaku Vodolije spremne su da se žrtvuju za bližnjeg. Ali nemaju poverenja ni u onog, koji im je najbliži da ne bi bili izigrani. Ovim ličnostima se otvaraju mogućnosti uspeha na polju tehnike, zbog mentalnih sposobnosti, koje ih čine aktivnim. Vodolije su dobri organizatori na društvenom planu, imaju dobru koncentraciju, požrtvovanost za posao. Ove osobe mogu postati arhitekte, naučnici, inžinjeri, tehničari… Ako se osobe rođene u ovom znaku nađu u ekonomskim teškoćama, znaju lako da se prilagode takvoj situaciji, a ako su u dobroj finansijskoj situaciji darežljivi su i  vole da poklanjaju drugima.

Loading...

Prijateljstvo je za osobe rođene u ovom znaku veoma bitna stvar. Kada je neko pravi prijatelj, čine sve za prijatelja. Ako od strane prijatelja pretrpe razočaranje, oni postaju hladni i imaju odbojnost prema toj osobi. Vodolije su u ljubavi nežne, imaju veliku toleranciju, razumevanje za svog partnera. Oni vole partnera onakvi kakvi su, ne trude se da ih menjaju. U voljenoj osobi uspevaju da probude najvrednije osobine i talente.

Osobe rođene u ovom znaku mogu postati žrtve naglih akutnih bolesti, ali znaju brzo da pobede i ozdrave. Slabe tačke na telu Vodolija su: listovi i gležnjevi nogu, vene i cirkulacija krvi. Potreban im je odmor i san.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 15/11/2019