„IMAM 73 GODINE I SAMO JEDNU ŽELJU“: Oglas ovog dede iz Bora koji JOŠ VERUJE U LJUBAV će vas oduševiti!

Categories: Zabava
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 29/08/2018
Loading...

– Muka me naterala da sastavim oglas. Samoća je teška. Najgore je kada sedite sami u četiri zida, nemate sa kim da popričate, popijete kafu – ovako započinje svoju priču Ratomir Stanković (72), penzioner koji je u Boru na tablama u gradu postavio pomalo neobičan oglas.

man-2705087_960_720

On je u svom oglasu napisao „Potrebna žena do 68 godina, sa stanom, kojoj malo ostaje za hranu, kad izmiri obaveze za udruživanje sa penzionerom udovcem od 72 godine“. Kako kaže Stanković, do sada se javljalo desetak žena, ali su sve tražile nasledstvo.

– Većina je tražila da im ostavim stan ili nešto od imovine, da one imaju to za svoju decu, na šta ja nisam pristajao. Meni je potreban prijatelj, drug… – ističe Stanković.

BDJktkq_TURBXy84_Mj_Zh_Ym_Jj_Zjdh_N2_I4_NWMx_ZTQz_Zj_Ez_OWY5_Z

On naglašava da leta provodi u selu Salaš kod Zaječara, a zimu u Boru.

Loading...

– Svuda gde odete možete da posedite sat vremena, sve preko toga je suvišno. Kada sam u Boru vreme nekako i prolazi. Izađem, prošetam gradom, sretnem prijatelje. Ali leti u selu je teško.

Sam u četiri zida, ta samoća me ubija. Da mi je samo da sa nekim mogu da popijem kafu, popričam, provedem vreme.

Zato sam i razmišljao puno i na kraju sastavio oglas. Kada bih upoznao neku baku sa stanom koja ima malu penziju bilo bi i njoj i meni lakše. Udružili bi sredstva koliko imamo, leti bi vreme provodili kod nje u stanu, a preko zime u mojoj kući u Salašu – nastavlja Stanković.

Ratomir je punih osam godina udovac. Proveo je srećno 41 godinu u braku. Danas ne gubi nadu da će se ponovo pojaviti srodna duša.

– Verujem u ljubav iako imam toliko godina. Iskreno se nadam da ću naći ženu kojoj treba prijatelj. Trećinu penzije dam unucima, ostalo bih udružio sa gospođom ako je pronađem i verujem da bismo živeli mirno i spokojno.

Pored dobrog zdravlja koje želim sebi i deci, ovo mi je najveća želja u životu – nastavlja Stanković. Ratomir Stanković je 37 godina radio u Institutu za bakar, odakle je i otišao u penziju.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Sunday, 26/05/2019