INSPIRIRAJUĆE: Ova djevojka je smršala 82 kg za 13 mjeseci da bi postala model

Categories: Zabava
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 18/08/2018
Loading...

Većinu svog života radnica Morrison supermarketa je bila gojazna. Iako je u školi nisu ismijavali, njeno samopouzdanje je bilo jako nisko jer je bila debela. Naravno, ova priča zvuči poznato jer se to dešava svakodnevno, ali teško je povjerovati da je neko izgubio 82,55 kilograma za samo 13 mjeseci. Čitav život joj se promijenio otkako je postala model.

katie-promjena-545x286_1

Katie Garner je izgubila pola svoje težine kako bi postala model i živjela zdravije. Sada, kao model, ova dvadesetosmogodišnjakinja živi drugačiji život.

katie-sada-2-545x592

“Modna agencija je vidjela moje slike i podupirala me da se prijavim na njihovu audiciju. Nikada nisam ni sanjala da ću biti model, ali sada, nakon gubitka mnogo kilograma imam puno više samopouzdanja,” kaže Katie.

Loading...

katie-sada-3-545x636

Šta je bila prekretnica u njenom životu?

Ovo nije bio prvi put da je ona pokušala skinuti kilograme, radila je to više puta i prije, ali nikada joj nije uspjelo. 2015. godine, njen djed je umro zbog zdravstvenih problema. Bio je gojazan i to je doprinijelo njegovoj bolesti. Katie se bojala da je čeka ista sudbina kada napuni 30 godina.

katie-sada-4

Rješenje

Pridružila se zajednici “Slimmer World” i trebala je promijeniti prehrambene navike. Trebalo joj je 13 mjeseci da izgubi 82 kg, te da sada ima 78 kg, što je savršeno za nekoga visokog 170 com.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Monday, 18/03/2019