Kad ruski milijarder pravi svadbu, sve PRŠTI OD LUKSUZA: Prsten ga je koštao 9 MILIONA, a mlada je izgledala KAO BOGINJA (5 Foto)

Categories: Zabava
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 27/06/2018
Loading...

Ruski milijarder Aleksej Šapovalov oženio je manekenku Kseniju Caricinu na raskošnoj ceremoniji u hotelu “Barvikha Luxury Village” u Moskvi. Mediji su njihovu svadbu opisali kao najluksuzniju u 2017. godini. A evo i zbog čega.

Iako su se Aleksej i Ksenija godinama predstavljali kao muž i žena, ispostavilo se da nikad nisu odradili taj čin, a kad su stali pred oltar napravili su to u stilu ruskih oligarha.

Screenshot_1

Dvadesetsedmogodišnja manekenka je svom nekoliko decenija starijem suprugu rodila dvoje dece, a on joj je pre nekoliko meseci poklonio džinovski dijamantski prsten “jer običan nakit nije dovoljno dobar za nju”.

Screenshot_2

Fotografije sa svadbe pokazuju da se ni na čemu nije štedelo, počevši od Ksenijinih raskošnih venčanica, preko torte koja je lebdela u vazduhu, do ukrasa u sali koje je sačinjavalo na hiljade cvetova.

Screenshot_3

Svaki detalj u sali oduzimao je dah.

Screenshot_4

Mladencima i njihovim gostima svirali su takmičarka sa Evrovizije, Polina Gagarina, i rok bend Leningrad.

Screenshot_5

– Bilo je neverovatno, hvala našim prijateljima što su s nama bili tog dana. Hvala i našim porodicama – poručila je Ksenija.

Loading...

Manekenka se inače često na Instagramu hvali raskošnim stilom života u kojem uživaju ona i suprug, ali i svojom linijom koju je dovela do savršenstva nakon rođenja dvoje dece.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Wednesday, 21/08/2019