Kako horoskopski znaci preživljavaju raskid?

Categories: Zanimljivosti
Comments: No Comments
Published on: 14/03/2014

 Kako horoskopski znaci preživljavaju raskid

Svi mi drugačije preživljavamo raskide. Neke osobe se posle raskida osamljuju i povlače se u sebe, druge osobe traže utehu u izlascima, druženju, putovanjima, poslu ili hobiju. U daljem tekstu možete videti i naučiti par saveta kako se treba ponašati kada raskinete sa Vašim partnerom, ili kako da pomognete prijateljima koji su upravo raskinuli svoju vezu sa partnerom.

 

OVAN
Iako ste svesni da je za Vas i Vašeg partnera najbolje da raskinete, često to ne uradite jer se plašite da će Vam ponos biti povređen. Kada raskinete, besnite i vičite koliko god možete, na taj način ćete izbaciti svu negativnu energiju. Ipak najbolji način da umanjite bol je da povećate fizičku aktivnost. Kod Vas su raskidi burni i posle raskida sve bude burno kod Vas, ali na svu sreću to brzo prolazi.
Savet prijateljima Ovna: ako Vas povrede posle raskida nemojte se ljutiti na njih, pređite preko njihovih ispada, jer će na svu sreću ta njihova negativna energija brzo proći, pa će biti opet oni stari.

BIK
Bikovi ne vole kada im se dešavaju velike promene u životu. Posebno ako je reč o prekidu duže veze, to će Bikovima jako teško pasti, iako nisu bili zadovoljni i srećni u toj vezi. Bikovi su tvrdoglavi i u stanju su mnogo da trpe, misleći da će se s vremenom i samo od sebe nešto promeniti u vezi. Bikovi veoma bolno proživljavaju raskide, često su izgubljeni, jer im raskid u potpunosti menja način života. Većina Bikova se nakon raskida povlači u sebe i utehu traže u hrani.
Savet prijateljima Bika: Potrebno je da im skrenete misli sa raskida, a najbolji način za to je da ih pokrenete i aktivirate, potrudite se da što više ljudi bude oko njih u tom periodu. Na početku će odbijati, ali ako budete uporni uspećete.

BLIZANCI
Blizancima raskid možda i najteže pada, ali Vi to nikad nećete priznati ni sebi ni drugima. Nakon raskida Vi se umorite od razmišljanja gde ste pogrešili kako u budućnosti ne bi pravili iste greške, ali zbog toga se još više umarate. Dobar san će Vas najbolje opustiti. Pokušajte što manje da razmišljate o raskidu, zaposlite sebe dodatnim obavezama.
Savet prijateljima Blizanca: Blizanci će se nakon raskida ponašate veoma čudno, ne pokušavajte da ga ispitujete o čemu je reč. Njihovo raspoloženje će se menjati iz minuta u minut. Ponašajte se kao da ništa ne primećujete, a njima je dovoljno samo to što ste pored njih i što im pravite društvo.

RAK
Najbolji lek za Rakove nakon raskida je da što više bude okružen bliskim prijateljima. Rakovi za razliku od Bikova jedva čekaju da sa nekim popričaju o svom raskidu, ne bi li im bilo lakše. Nemojte se ustručavati i pokažite svoje emocije, jer će Vam tada biti lakše. Još jedan način kako lakše da prebolite raskid je da se oslobodite svih uspomena koje Vas vežu za partnera, stavite ih u neku kutiju i odložite na tavan ili podrum.
Savet prijateljima Raka: Potrebno je da budete uz svog prijatelja, da mu budete rame za plakanje i podrška koja će mu biti preko potrebna. Iako primetite da preteruje u samosažaljenju, nemojte ga kritikovati, proćiće ih i to i sve će biti kao i pre.

LAV
Lavovi su previše ponosni da bi pokazali drugima da pate, čak do te mere da i sami sebe ubeđuju u suprotno. Ali to će kod Lavova izazvati kontra efekat, i stalno će biti nervnozni i besni. Najbolji lek za Lavove je sunce, što više vremena provodite van kuće to će Vam biti lakše da prebolite raskid.
Savet prijateljima Lava: Navikli ste da su Lavovi uvek dobro raspoloženi i spremni za zabavu, ali u ovom peridu je potrebno da ih hvalite, bodrite, dajte im komplimente, dajte mu do znanja da postoji mnogo boljih stvari ukoliko izađete van kuće. To će im mnogo značiti.

DEVICA
Device moraju nakon raskida da urede svoj život, da nešto promene, jer one tako najbolje funkcionišu. Često im se desi da nakon raskida padnu u depresiju. Raskid ih zbunjuje i čini ih nesigurnim. Ako napravite listu zašto je bolje biti bez njega, shvatićete da se ne treba toliko nervirati i padati u depresiju. Još jedna bitna stvar je da povećate svoje aktivnosti, jer nakon raskida napokon imate vremena da uradite nešto što niste mogli dok ste imali partnera.
Savet prijateljima Device: Potrebno je da saslušate šta Device imaju da kažu o raskidu, a nakon toga zajedno da sve dobro izanalizirate. Ubedite ih da je to moralo da se desi i da je taj raskid početak boljih dana.

VAGA
Vage često pre nego što se odluče za raskid, analiziraju šta dobijaju, a šta gube nakon raskida. To i nije toliki problem. Veći problem je što Vage teško funkcionišu bez partnera. Upravo zbog toga imaju potrebu da ulaze u nove veze, a ne razmišljajući da ta veza može biti još gora. Savet za Vage je da budu strpljive, kako ne bi ponavljale iznova istu grešku.
Savet prijateljima Vage: Budite spremni da provedete sate i sate razgovarajući o raskidu. Često će pokušavati da prebacuju krivicu na svog partnera, iako znate da njihov partner nije kriv ne ispravljajte ih. Okružite ih novim ljudima, to će im pomoći da ubrzo zaborave raskid.

ŠKORPIJA
Škorpije se u vezama potpuno predaju, vole do kraja, bez rezerve. Vole mnogo, ali nakon raskida pate još više. Raskid jako teško podnose. Škorpije će se i nakon raskida boriti za tu vezu, iako i sami znaju da to nije najbolje ni za Vas ni za Vašeg partnera. Ali Vi jednostavno ne volite da gubite. Jako ste samokritični, nakon raskida mislite da ste Vi jedini krivac za propast te veze. Ali jako često niste u pravu.
Savet prijateljima Škorpije: Morate da imate odgovore na sva njihova pitanja „zašto“. Vaša pozitivnost će im pomoći da lakše prebrode prve dane nakon raskida. Preporučite im da zajedno pogledate komediju, još bolje bi bilo ako bi uspeli da odete u bioskop, jer će ih to izvući iz kuće, i smeh leči sve rane.

STRELAC
Iako su Strelci poznati kao večiti optimisti i idealisti, nakon raskida će biti veoma povučeni u sebe. Vremenom ćete shvatiti da niste jedini i već nakon par dana ćete spakovati kofere i otići na neko mesto na kojem vas ništa ne podseća na partnera. Za razliku od većine znakova vi ćete sami imati potrebu da stalno budete u društvu kako bi izbegli osećaj usamljenosti. Ponekad je potrebno da pokažete svoje emocije i osećanja kako bi Vam zaista bilo lakše.
Savet prijateljima Strelca: Strelci će se nakon raskida čudno ponašati, biće skloni prepirkama, često će menjati raspoloženje i skoro uvek će Vas kritikovati. Ne obazirite se na to, budite uz njih i pomozite im da prebrode te dane.

JARAC
Mnogi misle za Jarčeve da odlično podnose raskide, zbog njihovog ponašanja. Ali oni su zapravo do temelja uzdrmani. To je njihova maska u društvu, jer ne vole da pričaju o tome i to jako teško podnose. Nešto što se gradilo godinama u jednom trenutku više ne postoji. Kako bi skrenuli misli, potrebno je da nađete novi hobi koji će Vam zauzeti većinu slobodnog vremena koje imate.
Savet prijateljima Jarca: Ponašajte se kao da se ništa nije ni desilo, oni ne vole da razgovaraju o raskidu, zato ih nemojte ništa ni pitati o tome. Izmislite bilo kakav razlog samo da bi ih izvukli iz kuće.

VODOLIJA
Vodolije jako teško podnose raskid, ne prihvataju to tako lako, žele da ostanu makar prijatelji sa svojim bivšim partnerom. Što nije dobra ideja, jer sami sebe zavaravate da ćete se možda jednog dana pomiriti. Najbolji način da prebrodite raskid je da većinu svog vremena provodite okruženi ljudima, bilo da su to bliski prijatelji, rodbina ili čak poznanici. To će Vam skrenuti misli i lakše ćete zaboraviti raskid.
Savet prijateljima Vodolije: Vaš zadatak je da razveselite Vodolije. Predložite im nešto da zajedno uradite što ni sami ne bi uradili. To će im dati do znanja da mogu da Vam veruju.

RIBE
Nakon raskida mislite da su Vam se srušili svi snovi. Vi mislite da ćete najlakše preboleti raskid ukoliko se osamite. Ali i sami znate da to nije istina. Pokažite svoje emocije drugima, tako će Vam biti lakše. Pronađite hobi koji će Vam oduzeti slobodno vreme. Ne dozvolite da Vam raskid utiče na druženje sa prijateljima. Prijatelji su bili uz Vas tokom veze, a pravi prijatelji će biti uz Vas nakon raskida. Kraće putovanje Vam takođe može pomoći da ne mislite o raskidu.
Savet prijateljima Ribe: Obratite pažnju na njih, jer nakon raskida mogu da naprave glupost zbog koje će se kasnije kajati. Ne verujte im kada Vam kažu da su dobro i da žele biti sami. Budite uporni i upoznajte ih sa novim ljudima.


PRATITE NAS NA


Welcome , today is Sunday, 17/02/2019