Kako se snalazite za VOLANOM? Ovo su NAJBOLJI i NAJGORI vozači po HOROSKOPU!

Categories: Zanimljivosti
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 29/11/2017
Loading...

Horoskopski znak utiče i na vaše vozačke osobine. Zabavite se i saznajte kakve su vaše u tekstu u nastavku u kojem su znakovi poređani od najgorih prema najboljim vozačima.

743-418-59a3087474312

Američko istraživanje sprovedeno na sto hiljada ljudi pokazalo je da najviše saobraćajnih kazni dobijaju vozači rođeni u horoskopskom znaku Riba. Slijede ih Ovnovi, Jarčevi i Vage.

Najmanje kazni dobile su Djevice, Strijelčevi i Blizanci. Vage su učestovale u najviše saobraćajnih nesreća, a slijede ih Škorpioni, Jarčevi, Ovnovi te Vodolije. U najmanje nesreća učestovali su Blizanci, Rakovi i Lavovi.

Vaga

Vaga žudi za ravnotežom i ne voli donositi odluke na brzinu. To nije dobra karakteristika za vožnju jer za volanom često treba brzo reagovati.

Vodolija

Iako oba spadaju u grupr zračnih znakova, Vodolija je gotovo dijametralno suprotan od Vage. Dok Vaga ne voli odlučivati na brzinu, Vodolija je dosta inpulsivan. Dodajmo tome to da njime upravlja Uran, planeta kojeg karakterišu brzina i nemir zbog čega nije najsigurniji učinak u prometu.

Ovan

Ovan je egocentričan znak i uglavnom misli samo na sebe te ima tendenciju preticati prije nego provjeri namjere drugih vozača. Zbog toga je eventualna saobraćajna nesreća gotovo neizbježna.

Ribe

Ribe nisu silovite poput Ovna, više su sanjari te puno vremena provode sanjareći. Vožnja zahtijeva potpunu koncentraciju, nešto što mnoge Ribe ne mogu dati.

Škorpija

Škorpije su skloni ludovanju na cesti što ima veze s njihovim instinktom za osvetom onima koji su im učinili nažao. Presijecite im put na cesti i velika je vjerovatnoća da će vas slijediti kako bi vam učinili isto.

Bik

Bik pati od sličnih problema kao drugi životinjski znak, Ovan. Zna ‘drviti’ samo po svome, a zbog te izrazite tvrdoglavosti ima tendenciju prolaska kroz crveno svjetlo.

Strijelac

Strijelčevi vole rizikovati. Srećom, iskusni su u tome, ali isto tako vole pričati tako da često možete vidjeti Strijelca kako telefonira dok vozi, a dobro je poznato koliko to može biti opasno.

Jarac

Loading...

Jarčevi su često fokusirani isključivo na cilj što znači da više razmišljaju o krajnjoj destinaciji nego o tome kako će stići ondje.

Djevica

Djevice su vrlo detaljne i sistematične, stoga se uvijek drže propisane brzine i nije im ‘teško’ stati na kočnicu. Jedino što mogu uzrokovati je kolona vozila iza njih.

Rak

Ovaj vodeni znak predodređen za porodični život čak i na ostale učesnike usaobraćaju gleda kao na članove svoje proširene porodice. Međutim, Rakovi su vrlo ćudljivi pa, primjerice, mogu sasvim nepotrebno potrubiti.

Blizanci

Blizanci su odlični u obavljanju više radnji od jednom pa su sposobni za vožnje nanositi šminku, mijenjati radio stanice i piti kafu, ali to se nikako ne bi smjelo raditi dok vozite.

Lav

Vatreni Lavovi su velikodušni i vole dijeliti cestu s ostalim vozačima, a možda ih baš njihov veliki ego tjera da budu najbolji vozači.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 22/11/2019