Kasirka je primijetila da nešto nije u redu sa bebom, a onda je pokazala koliko je jak majčinski instinkt! (4 Foto + Video)

Categories: Zabava
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 06/08/2018

Majčinski instinkt je jedna od najmoćnijih sila u univerzumu. Prisutan je u svakom trenutku kada majka osjeti da je dijete u opasnosti, bilo to njeno ili nečije drugo dijete.

Ovo šesto čulo znači da majke mogu vidjeti stvari prije nego se one zapravo dese.

kasa1

U ovom slučaju je žena pod imenom Rebecca osjetila da nešto nije uredu kada je na njenu kasu došla žena sa djetetom.

Odmah je primjetila da nešto nije uredu. Reagovala je iste sekunde i postala pravi heroj.

Rebecca je ujedno i majka i nena. Tokom vikenda radi kao kasirka u samoposluzi. Nedavno je jedna žena ušla u samoposlugu sa svojom djevojčicom Anabelle. Kada su došli na red na kasi, Rebecca je primjetila da nešto nije uredu.

kasa2

Pogledala je u ženu pod imeno Jessica i primjetila nešto neobično. Rebbeca ju je upitala da li je uredu ali nije dobila odgovora. Tada je Rebecca shvatila da mora nešto učinit.

Bez sekunde oklijevanja, Rebecca je uzela bebu iz ruku Jessice i prenijela je na svoju stranu kase. Nakon par sekundi majka je pala na pod i dobila epilieptični napad. Rebecca je čuvala malu bebu i nazvala hitnu pomoć.

majke

Jessica je srećom prošla bez povreda, a zahvaljujući brzoj reakciji Rebecce i mala Anabelle je prošla neozljeđena.

“Inače dobijem neki znak upozorenja prije nego dobijem napad. Ali ovaj put nisam ništa primjećivala. U jednom trenutku sam bila na kasi a zatim se probudila u kolima hitne pomoći.” rekla je Jessica.

Rebeccu smatraju herojem. Ali kako je ona ipak majka, osjeća se loše jer nije mogla pomoći Jessici da ne padne na pod. Ona sa druge strane misli drugačije.

“Ona je zaista draga i brižna osoba.” rekla je Jessica.

Screenshot_21

Ovo je zaista nevjerovatan poduhvat od strane Rebecce. Njen jak majčinski instinkt je zaslužan za ovaj sretan kraj.


PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 22/02/2019