Kineski horoskop za znak Konj

Categories: Kineski Horoskop
Comments: No Comments
Published on: 27/01/2014
Loading...

Kineski horoskop -  znak KonjPo kineskom horoskopu je baksuz, kada osoba koja je rođena u znaku Konja sretne drugu osobu koja je rođena u znaku Konja u godišnjem ciklusu. To znači da ova godina neće biti dobra za Konje. Vi ćete se susretati sa mnogo izazova i problema u 2014. godini. Nevolje i problemi mogu nastati tokom putovanja. Moraćete da odputujete negde, iako ne želite da idete na to putovanje. Šta god da radite pokušajte da se ne eksponirate previše. Tokom cele godine vaša prijateljstva, ljubavna veza, upravljanje novcem i karijera će neprestano nailaziti na prepreke tokom 2014. godine.

 
KARIJERA: Ako se tokom karijere susretnete sa osobama koje su rođene u znaku Konja, to znači da će između Vas postojati velika konkurencija. Ako preuzmete liderstvo u vašoj grupi, tokom liderstva suočavaćete se sa mnogim izazovima. Zbog toga ćete provoditi mnogo vremena sa svojim prijateljima u razgovoru  kako da rešite pitanja u vezi svog biznisa. Ukoliko promenite svoj način rada i ponašanja izgubićete svoj ugled na poslu. Zbog toga ćete na kraju kriviti isključivo samo sebe. Bolje ćete funkcionisati i bolje ćete rezultate postizati ukoliko budete skromni i strpljivi. Ako želite da krenete u akciju, morate da sačekate pravi trenutak. U svakom slučaju, ako uspete da izgradite dobar odnos sa ljudima na poslu, razvoj karijere će biti mnogo lakši. Savet za Vas u 2014. godini je da slušate predloge i mišljenja drugih ljudi.

 

FINANSIJE: U 2014. godini mnogo ćete se baviti finansijama. Vi ćete biti uključeni ili ćete biti zaduženi za upravljanje novcem tokom 2014. godine. Ljudi oko Vas će videti mnogo novca u vašim rukama. Oni će pokušavati da Vas iskoriste zbog toga. Često će Vas zvati da izlazite s njima. Što znači da će se vaše društvene aktivnosti i troškovi povećati u 2014. godini. Da pozajmljujete novac svojim ne toliko bliskim prijateljima nije dobra ideja u godini Konja. Ako to uradite, očekuje Vas mnogo rasprave. A to vodi do toga i da izgubite to prijateljstvo. 2014. godina takođe nije dobra da investirate novac u nesigurne projekte. Mnogo više pažnje posvetite svojim finansijama, posebno u toku letnjeg perioda.

Loading...

 

LjUBAV: Ljubavna situacija u 2014. godini neće biti dobra kao prethodnih godina. Međutim ako ste sami, imate velike šanse da upoznate partnera suprotnog pola, ali napredak u tom odnosu će biti veoma spor. Ako još uvek idete u neku vrstu škole, onda bi trebalo više pažnje da fokusirate na studije, nego na ljubav. Trošenje previše vremena na novi odnos sa partnerom, neće Vam doneti bolji odnos. Ako ste već u vezi i forsirate partnera, na kraju upravo Vi možete da izvučete deblji kraj. A ako ste u braku, očekuju Vas male svađe. Savet za Vas je da se u 2014. godini više fokusirate na razvoj karijere i poboljšanje finansijske situacije, nego na ljubav.

 

ZDRAVLjE: Osobe koje su rođene u znaku Konja moraju da ojačaju svoje telo i svoje mentalne sposobnosti u odnosu na prethodnu godinu. Ako imate neku manju bolest, u 2014. Vas očekuje brz oporavak, samo ukoliko budete imali dovoljno sna i odmora. Osobe u znaku Konja često znaju da budu neraspoloženi, što može znatno da utiče na njihovo zdravlje. Savet za Vas je, ne zaboravite da uradite godišnji sistematski pregled. Obratite mnogo više pažnje na putu i pokušavajte da izbegnete opasne sportske aktivnosti.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Tuesday, 22/10/2019