Kineski horoskop za znak Majmun

Categories: Kineski Horoskop
Comments: No Comments
Published on: 27/01/2014
Loading...

Kineski horoskop -  znak MajmunIzmeđu Konja i Majmuna ne postoji posebna veza. Prema kineskoj teoriji Konj pripada elementu Vatre. Dok Majmun pripada elementu Metala. Vatra može da uništi Metal. Što znači da će se Majmuni u 2014. godini Konja suočiti sa velikim pritiscima. Majmun je jako inteligentna životinja. Tako da ćete sve izazove koji budu stizali od Konja sa lakoćom rešiti. Ako Majmuni mogu da reše probleme i izazove koje im priređuju Konji, onda će sve ostale probleme rešiti sa lakoćom. Majmune očekuje mnogo putovanja tokom 2014. godine. Ako se Majmuni odluče da traže bolju priliku za svoj život, onda moraju da potraže mogućnost daleko od svog rodnog grada.

 

KARIJERA: 2013. godina je bila godina Zmije. Zmija isto kao i Konj pripada Vatrenom elementu. Što znači da, ukoliko ste imali težak raspored što se posla tiče, isto tako će biti i u 2014. godini. Takođe ako ste imali mnogo pritisaka od strane šefova da završite svoje zadatke, ti pritisci će se nastaviti i u 2014. godini. U 2014. godini imaćete više poslova nego ranijih godina. Upravo zbog toga ćete morati češće da putujete. Skoro da nećete imati slobodnog vremena u 2014. godini. Majmuni moraju da koriste svoju inteligenciju i da pronađu način kako da umanje stres. Zbog mnogo posla koji Vas očekuju u 2014. godini, mnogo ćete i zaraditi, a na Vama je koliko ćete raditi i koliko Vam je potreban novac.

 

FINANSIJE: Majmunima se novac u ovoj godini jednostavno pojavljuje na ruke. Ali, postoji šansa da još više zaradite. Prilika za poboljšanje svojih prihoda postoji, potrebno je samo da smislite kako da dobijete dodatni prihod. Konji u 2014. godini predstavljaju novac. Dakle, potrebno je da se krećete brže i da radite napornije kako bi zaradili za normalan život. To neće biti lako, s obzirom da Vas očekuje mnogo pritisaka u 2014. godini. Ne postoji laka zarada u godini Konja, morate potrošiti mnogo svoje energije, znoja i vremna kako bi dobili zasluženu finansijsku nagradu. Ako putujete van grada imate više šansi da dodatno povećate svoje prihode. Zapamtite, ne treba da budete pohlepni nakon što dođete do nešto novca. I dalje taj novac veoma lako i brzo može da nestane.

Loading...

 

LjUBAV: Nema ljubavi između Majmuna i Konja. Tako da Vam ljubavni odnosi neće biti sjajni u 2014. godini. Ali postojaće šansa da Vam ljubavne veze u 2014. godini uspeju. Ako tražite partnera, morate mnogo više da putujete i da se više aktivirate u društveni život. Teško je naći odgovarajućeg partnera u vašem trenutnom okruženju. A ako ste već u ljubavi sa svojim partnerom onda treba samo da održavate postojeći odnos. Možda je razlog vaše loše sreće u ljubavi taj što ste previše zauzeti izgradnjom karijere. Ako ste u braku, onda će postojati manje svađe, koje vrlo lako možete da izbegnete.

 

ZDRAVLjE: Karijera i pritisak zbog nedostatka finansija mogu da smetaju i veoma loše da utiče na zdravlje Majmuna. Leto će za Vas biti najteže, kada je zdravlje u pitanju. Osobama koji su rođeni u znaku Majmuna moraju dovoljno da se odmaraju i da imaju dovoljno sna, za svoje naredne izazove koji ih očekuju. Takođe preporučuje se da Majmuni provode daleko više vremena na otvorenom ili daleko od kuće. Trebalo bi da obratite više pažnje na put prilikom putovanja. Ako imate starije osobe u vašoj porodici, onda bi trebalo češće da ih posećujete i uverite se da je njihovo zdravlje u redu.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 15/11/2019