Kineski horoskop za znak Ovca

Categories: Kineski Horoskop
Comments: No Comments
Published on: 27/01/2014
Loading...

Kineski horoskop -  znak OvcaOvce i Konji imaju mnogo toga zajedničkog. Oni su biljojedi. To su životinje koje uživaju na otvorenom pod suncem. Po kineskoj teoriji, Ovce i Konji pripadaju istim elementima, Vatri. Upravo zato, ne postoje nikakve prepreke i problemi da Ovce i Konji žive zajedno. To u suštini znači da će osobe koje su rođene u znaku Ovce, imati dobru 2014. godinu.

 

KARIJERA: Osobe koje su rođene u znaku Ovce, trebali su biti zauzeti u godini Zmije. Dok bi nagrada za vaš naporan rad trebala da stigne u ovoj godini, koja je godina Konja. U 2014. godini postaćete veoma popularni u krugu saradnika sa posla. I kada god Vam bude potrebna pomoć, muška osoba, bilo da je šef ili kolega sa posla, daće Vam dobar savet za rešavanje tog problema. Otvoriće Vam se mogućnost da birate čime želite da se bavite. Ako zadržite i poboljšate svoj učinak na poslu, onda je promocija na bolje radno mesto zagarantovana. Međutim ne postoje garancije da će se vaša prevelika očekivanja ispuniti. Iako vaša karijera naglo raste, i dalje treba da obavljate i one manje poslove kojima ste se do sad bavili. Ako budete skromni, lakše ćete zaraditi dugoročno poštovanje kod ljudi sa kojima radite.

 

FINANSIJE: Ne postoje zagarantovane finansije u 2014. godini. Ove godine osobe rođene u znaku Ovce neće imati sreće kada je reč o finansijama. Mada Vama novac neće biti glavna tema u 2014. godini. Ako Vam je potrebna finansijska pomoć, trebalo bi da pronađete prave ljude koji će Vam pomoći i koji će Vas uputiti kako da upravljate svojim finansijama. Dugoročna ulaganja će Vam se u ovom trenutku više isplatiti nego kratkoročna ulaganja. Vaša glavna zarada u 2014. će biti od plate ili od prodaje. Kako bi zaradili dodatni prihod,  najlakše je da provodite svoje slobodno vreme na projekte koje imaju veze sa poslom kojim se bavite. Kako bi dobili nagradu i dalje treba da uložite mnogo energije, znoja i vremena. Ako ste previše pohlepni, i ako ste uložili novac u rizične projekte, onda će se ta investicija završiti bez profita.

Loading...

 

LjUBAV: Ovce i Konji mogu da se slažu jako dobro. Ta dva znaka su idealna za ljubavnu vezu. Žene koje su rođene u znaku Ovce će imati više sreće u ljubavnim vezama od muškaraca koji su rođeni u znaku Ovce. Ako ste žena, i ako ste same, onda je 2014. godina idealna prilika da pronađete svog idealnog partnera. Pored vašeg društvenog života, pokušajte da pronađete svog novog partnera i preko  prijatelja.  Ako ste u ljubavnoj vezi, onda Vam godina Konja donosi mogućnost da razvijete snažniju vezu sa svojim partnerom. A ako ste u braku, onda će Vam 2014. godina biti godina uživanja u ljubavi.

 

ZDRAVLjE: Osobe rođene u znaku Ovce ne bi trebalo da imaju prevelikih problema kada je zdravstveno stanje u pitanju za 2014. godinu. Ali manje i ne toliko ozbiljne bolesti će Vas češće zahvatati. Neke osobe će biti previše zauzeti oko svoje karijere. Druge osobe u znaku Ovce će imati pretrpan raspored zbog velikog broja putovanja. Ali za Ovce je najvažnije da jedu pravilno i zdravo, da imaju dovoljno sna i da se odmaraju, jer tada ćete biti u stanju da se veoma brzo oporavite od manjih bolesti. Osobe koje pripadaju kineskom horoskopskom znaku Ovce bi trebalo da obrate pažnju na svoju ishranu, kako bi zaštitili svoja creva i želudac. I treba obratiti više pažnje na unos tečnosti u organizam, jer manjak tečnosti može proizvesti probleme u urinarnom sistemu i bubrezima.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 15/11/2019