Kineski horoskop za znak Pas

Categories: Kineski Horoskop
Comments: No Comments
Published on: 27/01/2014
Loading...

Kineski horoskop -  znak PasPsi i Konji imaju mnogo toga zajedničkog. I Psi i Konji su veoma inteligentne životinje i služe svoje gospodare. Zato oni mogu da postanu najbolji prijatelji čoveku. Ponekad će gospodar poslati Psa u štalu tokom noći kako bi ga čuvao. Prema kineskom horoskopu i Pas i Konji pripadaju elementu Vatre. To nam govori da Pas i Konj mogu jako dobro da se slažu. Drugim rečima, Pas će imati jako dobru komunikaciju sa ljudima u godini Konja. Pse u 2014. godini će pratiti Srećna Zvezda, ali i Nesrećna Zvezda. Srećna Zvezda Vam donosi dobre mogućnosti u karijeri, novcu i ljubavi. Ali u isto vreme, Nesrećna Zvezda donosi neke prepreke na putu do vašeg uspeha. Dokle god možete da se suočite sa izazovima, 2014. godina će biti jedna od najboljih godina za Vas.

 

KARIJERA: U godini Konja otvara Vam se mogućnost nove karijere. Karijera uvek donosi pritiske kod ljudi. Vatra će Vam mnogo pomoći u razvoju vaše nove karijere. Mada, zbog Nesrećne Zvezde imaćete veliku konkurenciju od strane kolega, jer i oni žele što bolje mesto na poslu. Da bi pobedili, morate mnogo više vremena da provodite sa svojim prijateljima, jer Vam upravo oni mogu dati novu ideju koju možete iskoristiti na poslu. Takođe, najbolje bi bilo kada bi se konsultovali sa svojim prijateljima o nekim važnim odlukama. Skromnost je vaša glavna vrlina koja može mnogo da Vam pomogne u ovoj godini. Ako budete u stanju da zaradite priznanje od većine kolega, onda ćete imati veoma uspešnu godinu, što se karijere tiče.

 

FINANSIJE: Glavni događaji u 2014. godini je vezan za vašu karijeru. Što znači da će vaš glavni izvor zarade biti od vaše karijere. Ne postoji skoro nikakve šanse da dobijete nešto novca od igara na sreću ili da dobijete lak novac. Izbegavajte novčane investicije u ovoj godini, jer Vam se to ulaganje neće brzo isplatiti. Ako ste zauzeti svojom karijerom, onda bi najbolje bilo da pitate za savet finansijskog menadžera, kako da uložite nešto novca a da Vam se vrlo brzo isplati. Sve u svemu, vaša finansijska situacija u celoj godini će biti zadovoljavajuća.

Loading...

 

LjUBAV: Osobe koje su rođene u znaku Psa po kineskom horoskopu, imaće dobre odnose u 2014. godini. Vi ćete u 2014. godini provoditi više vremena u društvenim aktivnostima. I sami ćete primetiti da ćete se lakše sprijateljiti sa novim osobama, nego što je to bio slučaj u prethodim godinama. Ako ste sami, onda ćete u 2014. godini imati mnogo prilika da upoznate novog partnera. Ali stalno imajte na umu da postoji i konkurencija. Ako ste žena i ako ste same, onda ćete u 2014. godini imati više šanse da pronađete svog idealnog partnera. A ako ste već u vezi, onda je 2014. godina idealna prilika da razmislite i da porazgovarate sa vašim partnerom o sledećem koraku. Ako ste već u braku, onda će vaš brak biti pun ljubavi.

 

ZDRAVLjE: Psi moraju da obrate više pažnje na svoje zdravlje zbog pritisaka koje ih očekuju u karijeri. Ti pritisci mogu izazvati manje bolesti kod Vas. Dokle god imate dovoljno sna i vremena da se odmorite, bićete u stanju da se oporavite od tih manjih bolesti. Postoji Nesrećna Zvezda u pogledu zdravlja kod osoba koje su rođene u znaku Psa. To je znak povrede. Pošto ćete zbog karijere povećati društvene aktivnosti, morate mnogo više obratiti pažnju prilikom putovanja i bezbednosti na putu. Takođe u 2014. godini, izbegavajte opasne sportove. Morate više pažnje posvetiti svojoj ishrani kako bi zaštitili svoja creva i želudac.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Tuesday, 22/10/2019