Kineski horoskop za znak Svinja

Categories: Kineski Horoskop
Comments: No Comments
Published on: 27/01/2014
Loading...

Kineski horoskop -  znak SvinjaSvinje ne moraju da rade na farmi za čoveka, sve što je potrebno je da jedu, piju i da spavaju. U kineskom horoskopu Svinje se tretiraju kad životinje koje donose sreću. Većinu svog vremena Svinje provode u zatvorenom prostoru, dok su Konji skoro svo vreme napolju. Tako da između njih ne bi trebalo da bude nesuglasica. Svinje po kineskom horoskopu pripadaju elementu Vode. Dok Konji pripadaju elementu Vatre. Voda i Vatra su suprotni elementi i nikako ne mogu zajedno. Što znači da će se međusobno boriti. U godini Konja kod Svinja se pojavljuju Zvezde Novca, Potrošnje i Bolesti. Poredeći godinu Konja i prošlu godinu Zmije, osobe koje su rođene u znaku Svinje imaće mnogo više sreće u 2014. godini.

 

KARIJERA: Svinje će biti zauzete u 2014. godini. Najviše ćete biti zauzeti poboljšanjem svoje karijere. U 2014. godini trebaće Vam mnogo energije, napora i odricanja kako bi uspeli ostvariti svoje ciljeve. Ženska osoba će Vam mnogo pomoći oko vaših poslova i razvoja karijere. Ukazaće Vam se životna prilika, kada je reč o karijeri, koja Vam može u potpunosti promeniti način života. Vaši prihodi će se povećati kako posao bude rastao. Budite obazrivi na račune, i sve troškove plaćajte na vreme, kako ne bi nastali problemi u firmi. Ako nemate vremena i snage da to radite, najbolje bi bilo da to neko drugi radi za Vas. Potrebno je da taj zadatak date nekom od poverenja. Sve dok niste lenji, uspeh Vam je zagarantovan.

 

FINANSIJE: Vi ćete iskoristiti svoje znanje kako bi zaradili svoje prihode. Još jedna dobra vest je da u 2014. godini Vas prati Zvezda Novca. I društveni život će se poboljšati zajedno sa poboljšanjem finansijske situacije. Dobijaćete dobre finansijske savete od prijatelja, a ti saveti će Vam pomoći da stabilizujete finansijsku situaciju u životu. Posao kojim se bavite mnogo će Vam pomoći da shvatite kako da ulažete i kako da sačuvate novac. Iako ćete u 2014. godini imati povećanje prihoda, istovremeno će se i troškovi povećati. Ne ulažite u rizične projekte i izbegavajte da radite sa pohlepnim ljudima. Umesto da uložite u neki projekat ove godine bi bilo bolje da date novac članovima porodice ili da donirate u dobrotvorne svrhe.

Loading...

 

LjUBAV: Ako ste sami u 2014. godini postoje velike šanse da pronađete novog partnera. Imaćete malih poteškoća da se uklopite u novo društvo, bez obzira na sve budite ono što jeste. Ne zaboravite da ne možete suditi nekom na osnovu njegovog izgleda, pokušajte prvo da ga bolje upoznate pa tek onda sudite o nekome. Vi volite da razgovarate tiho, jer ne volite da svi saznaju i da pričaju o vašoj ljubavi. Ako ne možete da pokažete svoju romantičnu stranu, onda će Vam biti potrebno mnogo više vremena da pronađete svoju novu ljubav. Ako ste u vezi, onda će vaša veza u 2014. godini postati još snažnija. Međutim, ako imate dve veze istovremeno, to će Vam napraviti velike probleme u 2014. godini.

 

ZDRAVLjE: Moraćete mnogo više energije da potrošite u 2014. godini kako bi bili zadovoljni sa svojom karijerom i finansijama. Ako budete preterivali to će se odraziti na vaše zdravlje. Kada se osećate umornim prestanite sa radom i odmorite se, nemojte se forsirati. Ako se neko vreme budete osećali umornim, to je znak da pod hitno odete kod lekara. Ne zaboravite da uradite godišnji sistematski pregled. Dokle god ne zanemarujete svoje zdravlje, sve će Vam ići od ruke u godini Konja.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Tuesday, 22/10/2019