Kineski horoskop za znak Zec

Categories: Kineski Horoskop
Comments: No Comments
Published on: 27/01/2014
Loading...

Kineski horoskop -  znak ZecZečevi su stidljive, oprezne i snalažljive životinje. Takođe su i veoma brzi. Konji mogu inspirisati Zečeve kako bi pokazali svoj potencijal, kreativnost i hrabrost. Po kineskom horoskopu Zečevi pripadaju Drvenim elementima. Dok Konji pripadaju Vatrenim elementima. Vatra je u vezi sa Suncem, a Drvetu uvek treba sunčeva energija kako bi više rasli. Stoga, kad se Zečevi i Konji upoznaju, Zečevi imaju mnogo koristi od Konja. 2014. godina će biti dobra godina za osobe koje su rođene u znaku Zeca. Vama će se karijera razvijati u pozitivnom smeru. Imaćete dobre odnose sa prijateljima i  partnerom tokom cele 2014. godine. Iznenađujući, radostan i srećan događaj će se desiti u 2014. godini za vas.

 

KARIJERA: 2014. godina Vam donosi nove prijatelje, preko potrebnu podršku u poslovima, kao i hrabrost. Konji Vam u 2014. godini donose talenat i novac. A iz ovog može da se dobije zaključak da Zečevi mogu da rade bilo kakve poslove i da od toga zarade dobar prihod u 2014. godini. Zečevi su ljubazni, smireni i staloženi sa izuzetnim talentom. Zečevi će imati mnogo novih ideja koji su vezani za radno mesto. Takođe poseduju i beskrajnu energiju kako bi sproveli svoje ideje u delo. Oni imaju dobre ljudske odnose u svom radnom okruženju. Njihova veština komunikacije će biti znatno poboljšana. Svi ovi faktori će pomoći Zečevima da lako i brzo završavaju svoje poslove. Ali u ovoj godini neće imati previše šansi za unapređenje na poslu. Ali vaša plata će se znatno povećati. Savet za sve Zečeve je da budu dobri prema ljudima i da izbegavaju prepirke sa konkurencijom, što je veoma važno za vašu buduću karijeru.

 

FINANSIJE: U 2014. godini svi Zečevi će imati sreće sa finansijama. Oni će koristiti sve više svoj talenat, izgled, ugled i svoju harizmu kako bi zaradili više novca. Bilo da radite za nekoga ili imate svoj posao, morate više koristiti svoj mozak i da budete izuzetno mudri kako bi ste doneli dodatni prihod. A ako ste previše lenji, onda ćete i dalje imati dobru finansijsku godinu, ali nećete imati dodatnu ušteđevinu. Zečevi će u 2014. godini provoditi više vremena u društvenim aktivnostima, što može znatno da utiče na finansije. Ove godine nije povoljna situacija da investirate sa prijateljima u neke projekte. Pogotovo ako vam to predloži vaš prijatelj. Za Zečeve postoji znak koji obeležava gubitak novca u vezi sa prijateljima u 2014. godini. Vaše prihode morate zaraditi isključivo sami.

Loading...

 

LjUBAV: Ljubavni odnosi za Zečeve u 2014. godini će biti odlični. Zečevi nisu imali previše ljubavnih prilika u prošloj godini, i bili su veoma usamljeni. 2014. godina će biti potpuno drugačija. Ako ste u potrazi za novim partnerom, onda je pravo vreme da izađete i da se više aktivirate kada su u pitanju društvene aktivnosti. Vaš izgled će impresionirati ljude i svi će obraćati više pažnje na vas. Upravo zbog vašeg novog izgleda ćete izgraditi novo prijateljstvo. A ako ste već u ljubavnoj vezi, onda je potrebno da izgradite još bolji i snažniji odnos sa partnerom. Veridba ili brak su mogući u 2014. godini. Poštujte svog partnera, kao i njihova osećanja i mišljenja. Ako ste u braku i planirate bebu, onda je 2014. godina dobra godina za početak novog života.

 

ZDRAVLjE: Baš kao i prošle godine i ove će Zečevi morati koristiti mnogo više energije kada je karijera u pitanju. Zbog veoma gustog rasporeda, Zečevi moraju da nauče kako da upravljaju sa svojim vremenom za svoje poslove i za svoje društvene događaje. Za održavanje dobrog zdravlja potrebno je da se dovoljno odmarate i opuštate. Postoji znak koji označava bol u 2014. godini. Zečevi će morati da putuju mnogo više nego prošle godine. Pa zbog toga treba da se fokusiraju na bezbednost u toku vožnje.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Tuesday, 22/10/2019