Kineski horoskop za znak Zmaj

Categories: Kineski Horoskop
Comments: No Comments
Published on: 27/01/2014
Loading...

Kineski horoskop -  znak ZmajKineski Zmajevi su životinje na nebu. Dok je Konj životinja na zemlji. Oni se nalaze u odvojenim svetovima. Nemaju puno toga zajedničkog. Oba znaka se mnogo trude kako bi postali lideri. Ova dva znaka nemaju direktne sukobe. Ali je teško da ova dva znaka postanu bliski prijatelji. Godina Konja donosi više nesreće nego sreće Zmajevima. Kada ljudi imaju sreće, oni uvek pronađu nekoga ko će im pomoći, kada se nađu u problemu. Osobe koje su rođene u znaku Zmaja u 2014. godini neće imati sreće. Vi ćete se suočavati sa različitim problemima u 2014. godini. Ali bliski prijatelji neće biti tu da Vam pomognu. Moraćete sami da se suočavate sa tim problemima. Godina Konja će biti pravi izazov za osobe koje su rođene u znaku Zmaja.

 

KARIJERA: Ljudski odnosi sa osobama na poslu će postajati sve lošiji u 2014. godini. Morate otvoriti širom oči i prepoznati ko su vam prijatelji, a ko neprijatelji. Uvek, posebno u 2014. godini razmislite dva puta pre nego što napravite sledeći korak u karijeri. Nije dobra ideja da pokazujete svoju agresivnost na takmičenju koje ima veze sa karijerom. Nije pametan potez da menjate posao na početku godine Konja. Morate početi da kontaktirate svoje bliske prijatelje češće. Jer kad vam je potrebna pomoć, oni mogu da vam pomognu. I tada se nećete osećati usamljeno. Tako ćete moći doneti čvrste odluke i da razmatrate njihove savete ili mišljenja. Dokle god budete imali hrabrosti i poverenja u sebe, moćićete da se suočite sa izazovima koji imaju veze sa vašom karijerom.

 

FINANSIJE: U ovoj godini pojavljuje Vam se Zlatna Zvezda. To znači da ćete imati priliku da upoznate bogate i plemenite osobe u 2014. godini. Drugi smisao Zlatne Zvezde je da ćete se često baviti sa zadacima koji imaju veze sa novcem. To znači da ćete videti mnogo prilika kako da zaradite dodatni novac. Ali to ne znači da ćete sigurno ostvariti dodatnu zaradu. U 2014. godini imaćete mnogo više problema nego ranijih godina kada je novac u pitanju. Nikako nemojte da ulažete svoju ušteđevinu u rizična ulaganja, jer se u 2014. godini ona neće isplatiti. Ne postoji lak prihod u 2014. godini za vas. Morate koristiti svoj um i svoju energiju kako bi zaradili nagradu. Ako morate da investirate u neki projekat, najbolje bi bilo da se konsultujete sa finansijskim stručnjakom.

Loading...

 

LjUBAV: Takođe, kako u karijeri i finansijama tako i u ljubavi Zmajevi u 2014. godini neće imati puno sreće. Ako ste sami i u potrazi ste za partnerom, onda morate biti strpljivi i sigurni u sebe. Najbolje šanse da se zaljubite u 2014. godini imaćete u Martu, Avgustu, Septembru i Novembru. A ako ste u ljubavnoj vezi, razvoj te veze će ići veoma polako. Što je u neku ruku i u redu. Ako ste u braku, verovatno ćete biti zauzeti svojom karijerom i finansijama. Ali ponekad treba sve to ostaviti po strani i posvetiti se svom partneru i porodici.

 

ZDRAVLjE: Kao i sve do sad i sreća što se zdravlja tiče će biti ispod proseka. Zbog pritisaka koji će dolaziti od strane finansija, karijere i ljubavi u jednom delu godine ćete se osećati jako loše. Briga i depresija će vas stalno proganjati u 2014. godini. Najbolje bi bilo da o tome popričate sa svojim bliskim prijateljima. To će vam pomoći da se malo opustite, i uspećete malo da povratite svoju staru pozitivnu energiju i vedar duh. Morate obratiti mnogo više pažnje na svoju bezbednost u 2014. godini. Veoma pažljivo voziti, kako danju tako i noću. Aktivnosti koje imaju veze sa vodom, kao što su plovidba, plivanje se ne preporučuju u 2014. godini. Najbolji način da se odmorite i opustite je da imate dovoljno vremena za spavanje. Nikako ne preskačite obroke, jer će to znatno uticati na vaše zdravlje.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Tuesday, 22/10/2019