Kineski horoskop za znak Zmija

Categories: Kineski Horoskop
Comments: No Comments
Published on: 27/01/2014
Loading...

Kineski horoskop -  znak Zmija2013. godina nije bila onakva kakvu ste je zamišljali. To je zato što postoji mnogo tabu tema o kojima niste i ne želite da pričate. 2014. godina je godina Konja. Po kineskom horoskopu, Zmija i Konj pripadaju Vatrenim elementima. Ako su zajedno mogu mnogo toga da naprave. Što je dobro za Vas u 2014. godini. Zvezde koje će Vas pratiti u 2014. godini su Zvezda Inteligencije, Zvezda Romantike i Zvezda Sreće. Sreća u karijeri, sreća sa novcem i odnosi sa ljudima će biti više nego zadovoljavajući. Ovo je godina u kojoj je vreme da krenete svoj život iz početka. Osobe rođene u znaku Zmije moraju da nauče od osoba koje su rođene u znaku Konja, kako da se kreću brže i da promene svoj način života, kako za sebe tako i za svoju porodicu.

 

KARIJERA: Sve poteškoće i negodovanja koje ste doživeli prethodnih goina će napokon doneti dobre rezultate ove godine. 2014. je godina Drvenog Konja. Drvo je usko sa Zmijom i njihovim obrazovanjem i inteligencijom. Osobe rođene u znaku Zmije će u 2014. godini postati mnogo pametnije. Pošto je vaš odnos sa ljudima dobar u 2014. godini, moguća je promocija ili poboljšanje vaše karijere. Ne samo što će vaša plata biti stabilna, već ćete i redovno dobijati povišice zbog napora koji ulažete u poslove kojima se bavite. Ako ste još u školi, fakultetu uspeh u tom polju je zagarantovan. Ako želite da polažete neke ispite za dobijanje licence ili tražite posao u vladi, postoje velike šanse da vam se te želje ostvare.

 

FINANSIJE: Prethodnih godina vaši prihodi su bili skoro minimalni, dok Vas u 2014. godini što se finansija tiče očekuje sasvim druga priča. Vaša pozicija na poslu donosi vam stabilne prihode. Od početka godine imaćete jasnu viziju i ideju kako da poboljšate svoju finansijsku situaciju. Zmije u 2014. godini imaju velike šanse da započnu nove projekte ili da ulože u nove investicije kako bi poboljšali svoju finansijsku situaciju. Nemojte se bojati da zatražite povećanje plate u ovoj godini, jer vas prati sreća kada je novac u pitanju. Sve što zaradite u 2014. godini zaradićete zahvaljujući vašoj sposobnosti da se prilagodite raznim osobama i poslovima.

Loading...

 

LjUBAV: Što se tiče ljubavi, po kineskom horoskopu, Konji i Zmije će imati atraktivne odnose zbog Vatre. Takođe prati Vas i Zvezda Romantike što će dodatno poboljšati vaš ljubavni život. Što znači da će vaši ljubavni odnosi biti odlični ove godine. Ako ste sami, ova godina je pravo vreme da se više aktivirate kada su društvene aktivnosti u pitanju, jer ćete tako najlakše upoznati nove osobe, a možda i novog partnera. A ako već imate partnera, onda će ljubav biti još jača. Trebalo bi da razmislite i o sledećem koraku, kako bi dodatno ojačali vezu.

 

ZDRAVLjE: Postoje neki znaci koji ukazuju da Vas u 2014. godini očekuju manji zdravstveni problemi. Ti problemi ne bi trebalo da zakomplikuju vašu uobičajenu rutinu. Dokle god budete imali dobre navike kao što su, dovoljno sna, pravilna ishrana, pravilno vežbanje i briga o ličnoj higijeni u svakodnevnom životu, nećete imati neke veće zdravstvene probleme. Starije osobe koje su rođene u znaku Zmije, će morati češće da kontrolišu svoje zdravlje. Takođe starije osobe treba da izbegavaju duga putovanja tokom leta u 2014. godini. Zdravstveni problemi koji mogu nastati su u vezi kardiovaskularnih sistema. Dok zbog nedovoljnog unosa tečnosti u svoj organizam mogu nastati problemi u urinarnom sistemu.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Tuesday, 22/10/2019