Lista NAJBOGATIJIH: Ovi horoskopski znaci NAJVIŠE ZARAĐUJU!

Categories: Zanimljivosti
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 01/12/2017
Loading...

Astrolozi su na osnovu odgovora i plata koje zarađuju pripadnici različitih horoskopskih znakova došli do zanimljvih otkrića.

743-418-59a13f1bc5f06

Ispostavilo se da Bikovi, Škorpije, Lavovi i Rakovi u prosjeku zarađuju više od 100 hiljada dolara mjesečno, što je više od bilo kog prosječnog primanja.

Mnogi astrolozi povezuju novac sa drugom i osmom astrološkom kućom kojom vladaju Bikovi i Škorpije, tako da ne čudi što su se ova dva znaka našla na listi najbogatijih.

Bik

Mnogi Bikovi pod uticajem Venere razviju prefinjeni ukus, te je luksuzan život za njih potreba koja će im stvoriti osjećaj sigurnosti, stabilnosti i udobnosti. Međutim, vrijedni Bikovi imaju smisla za upravljanje svojim novcem, te neće sebi dozvoliti nepotrebno rasipanje.

Škorpija

Škorpija takođe traga za udobnim životom, što im urođene sposobnosti investiranja najčešće i omoguće. Zbog moćne energije čak i najskrivenije želje Škorpije mogu postati stvarnost.

Lav

Lavovi žele da ih primijete i poštuju i veoma često to i postižu. Njihov energični nastup je nešto što će svi zapamtiti i zbog čega će ih prosto obožavati. Ovakav društveni ugled ih često iziskuje mnogo novca jer će Lavovi ulagati velike svote kako bi finansirali svoju garderobu, poklone i raskošne večere za bliske osobe. Međutim, prirodne liderske sposobnosti koje posjeduje ovaj horoskopski znak će mnogim Lavovima obezbijediti visoke pozicije u različitim kompanijama, te se njihovo bogatstvo često brže uvećava nego što se rasipa.

Rak

Požrtvovane Rakove pokreće želja da obezijbede svoju porodicu i brižno urede svoj dom. Kako bi to postigli, oni će razviti svoju radnu etiku i ambiciju, te će ova želja uskoro postati stvarnost. Vrijedni i uspješni Rakovi će najčešće nastaviti svoj život skromno, uživajući u blaženstvima i sigurnostima koje su sebi obezbijedili.

Vodolija

Loading...

Maštovite Vodolije često slijede svoje ideale, ne pristaju na kompromis između želja i stvarnosti, a taj raskorak se uočava i na njihovom finansijskom polju. Zbog svoje želje za idealima, ovi znakovi će često pronaći posao u javnom servisu ili humanitarnom radu koji će ih činiti zadovoljnima, ali će im donijeti i plate koje su nešto ispod prosjeka.

Jarac

S druge strane Jarčevi teže priznanjima i ugledu u društvu, pa se često mogu naći na čelu mnogih neprofitnih organizacija. Ovo naravno ne znači da će svi Jarčevi i sve Vodolije biti potpuno neuspješne na svom finansijskom planu, jer na svetskoj sceni možemo vidjeti i mnoge uspješne pripadnike ovih horoskopskih znakova.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 15/11/2019