“Magične riječi” koje će privući NOVAC u vaš dom: Ovo treba da URADITE i KAŽETE

Categories: Zabava
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 08/08/2018

Tri puta vode do bogatstva: rad, vjera i sreća. Da radite i vjerujete, morate sami, a sreću dozovite magijom

743-418-59be91ae89be7_1

Ipak, morate imati na umu da ništa u životu ne pada s neba i da obredi privlačenja para neće djelovati ako vi sami ne preduzmete ništa. I sreća voli vrijedne.

Ovi rituali će pozlatiti vaš trud, pomoći će vam da ostvarite poslovne planove, da naplatite ono što radite, ali neće vam na prag donijeti kovčeg izgubljenog blaga.

Dobro je da vam kupatilo ili kuhinja budu u jugoističnom dijelu kuće jer u njima ima tekuće vode

U jugoistočnom dijelu stana treba da imate vodu. Fontanu, vazu, akvarijum…

Jedan od najmoćnijih načina privlačenja novca je aktivacija zone bogatstva. Ta zona nalazi se na jugoistoku vaše kuće ili u najdaljem lijevom uglu prostorije, a aktivira se pomoću tekuće vode.

Zato u taj dio stana ili sobe stavite fontanu, akvarijum sa zlatnim ribicama, kristale, novčiće i drvo novca.

Redovno brišite prašinu

U zoni bogatstva uvijek mora da vlada red. Ne dozvolite da na obređne predmete napada prašina. Ako je vaš magijski predmet akvarijum sa zlatnim ribicama, voda u njemu uvijek mora da bude kristalno čista, a zidovi akvarijuma bez kamenca i uglancani.

Osim toga, Kinezi se vrlo brižljivo odnose prema svojim ribicama. Vjeruje se da gazdi ne prijeti finansijska kriza sve dok su njegove ribice žive i zdrave.

Smrt samo jedne ribice smatra se zloslutnim predskazanjem.

Zamislite da ste bogati

Efekat ovih materijalnih atributa biće jači ako ih dopunite verbalnim afirmacijama. Afirmacije napišite na papiriću i okačite ga u zoni bogatstva.

Možete i da ih izgovarate naglas kada ste u tom dijelu stana. Međutim, da bi ovaj ritual uspio, morate živo da predstavite sebi situaciju u kojoj se ono što izgovarate već ostvarilo.

Ovo su čarobne riječi:

• Bogata sam
• Moje finansije su stabilne
• Sve što radim donosi profit
• Moj imetak se uvećava
• Mogu da priuštim sebi i svojim bližnjima sve što hoću

U periodu rastućeg mjeseca oko ponoći stavite u glineni ćup sve metalne novčiće koje imate u kući…

Koristite Mjesečevu snagu

U periodu rastućeg mjeseca oko ponoći stavite u glineni ćup sve metalne novčiće koje nađete po džepovima, tašnama, novčaniku, fiokama… Ako već imate posudu u koju stavljate sitniš, i te parice prebacite u ćup kako stara posuda ne bi ometala dejstvo rituala.

b181d9471171f16f1020b034743b4521

Pored svijeća stavite ćup sa parama

Upalite tri zelene svijeće

Sada upalite tri zelene svijeće, stavite ćup ispred njih, koncentrišite se i počnite. Miješajte pare rukama i vadite ih iz ćupa i sipajte nazad tako da zveckaju. Zamišljajte kako uvek kod sebe imate onoliko novca koliko je potrebno da biste se osjećali bezbrižno i sigurno.

• Ako očekujete prihod, a niste sto posto sigurni da će ga biti, zamislite kako vam od banke stiže obaveštenje da je uplata izvršena.

• Ako želite da tokom određenog mjeseca nađete novi izvor prihoda, zamislite kako dobijate ponudu koja vam baš odgovara. I ne zaboravite da vizualizujete kako vam za nov angažman plaćaju.

• Ako želite da kupite neku krupnu stvar, a nemate para, zamislite kako je ipak kupujete i plaćate, a pritom vam u novčaniku ostaje još mnogo novčanica.

• Posle obreda ćup ostavite pod prozorom do punog mjeseca.

Ponavljajte kako obožavate novac, kako je bogatstvo prava sreća, kako i novac voli vas…

Volite pare svom snagom srca svog

Ako su vaše misli o novcu negativne, pare će vas sigurno izbjegavati. Uzmimo da vi želite da budete dobrostojeći, ali prezirete bogataše i ultrauspješne ljude.

Ako smatrate da je novac nešto prljavo, nečasno, suprotno svakoj duhovnosti, ako vjerujete da „bogati plaču“, vašu želju da imate para blokiraće taj negativan odnos prema materijalnim dobrima.

Da biste privukli novac, morate ga voljeti gdje god da se nalazi – u vašim ili tuđim džepovima.

• Radujte se kad drugima dobro ide, samo tako ćete signalizirati višim silama da volite pare.

• Ako vam je teško da kontrolišete misli i osećanja, počnite bar da kontrolišete reči, jer misli i artikulišemo govorom.

• Ponavljanje afirmativnih fraza pomoći će vam da promijenite negativan obrazac mišljenja koji je odbijao novac od vas.

• Ako za svoje finansijske probleme krivite muža, roditelje, prijatelje, državu, bogataše – samo ćete tapkati u mjestu, a vaša razočaranja i problemi ostaće u vama.

• Zapamtite, traženje krivca i kukanje neće unijeti pozitivne promjene u vaš život. Takvim stavom samo produbljujete sve što je loše.

• Svaljivanje krivice na druge blokira vaše stvaralačke i kreativne moći. Ono otežava i usporava učenje govora uspjeha.

• Nemojte upasti u zamku ogorčenosti. Nemojte iza svakog problema tražiti negativan podtekst i spletke, to će blokirati vaše kapacitete da rješavate probleme.

• Ponavljajte kako obožavate novac, kako je bogatstvo prava sreća, kako i novac voli vas… To će otjerati negativne misli, jer magija radi po principu zamjene. Na primjer, ako čašu punu prljave vode stavite pod česmu, u njoj će se uskoro naći čista voda.


PRATITE NAS NA


Welcome , today is Friday, 22/02/2019