Majmun

Categories: Kineski Horoskop
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 29/03/2013
Loading...

Majmun

Godina ambiciozne Vodene Zmije od 10. februara 2013. do 30. januara 2014. može biti uznemirujuća za vas. Možda se nećete osećati prirodno, čak i u sopstvenoj koži. Umesto da brinete, budite mudri i nastavite po starom. Vaše najbolje oružje su strpljenje i humor. Ambicije u kombinaciji sa dobrom organizacijom donosi sreću. Donosićete pametne odluke tokom cele godine. Zmijska energija vas podstiče da imate više samopouzdanja. Bićete najsrećniji kada radite samostalno. Ako je moguće postavite ciljeve i planove za celu godinu.

Ljubav

Samouverenost vam može doneti sreću u ljubavi. Bićete cenjeni gde god da se pojavite. Dešavanja u ljubavi se mogu zakomplikovati krajem jula. Vaše emotivno stanje će se poboljšati, ali ćete i dalje ostati ljubormorni i saumnjičavi prema partneru. Ova kombinacija može da izmakne kontroli. Preispitajte se dobro pre nego što stupite u komplikovanu vezu. Za neke ljubavne veze potrebna je hrabrost i borbenost kako bi opstale.

Porodica i prijatelji

Društveni život odgovara vašem emotivnom stanju. Držite se ljudi koji vam omogućuju da se osećate opuštenijim, i koji vas zasmejavaju. Vi ne shavatate koliki uticaj imate na druge. Kad ste srećni, svi u vašem okruženju su zadovoljni. Ambiciozna Zmija vam pomaže da kombinujete posao i zadovoljstvo. Povremeni kontakti mogu vam omogućiti da napredujete i u drugim oblastima života. Budite što fleksibilniji. I zapamtite: strpljenje i duhovitost!

Loading...

Posao

Kada je u pitanju vaš posao, želja za poboljšanjem života je jako moćan pokretač. Istražite načine da unapredite veštine sa dodatnom obukom ili obrazovanjem. Poverenje i šarm mogu vam pomoći da dočekate nešto što je izvan vašeg trenutnog zanimanja. Vi ćete uraditi sve što je potrebno kako bi ste uspeli. Ali budite sigurni da to što radite ne ugrožava vašu ličnost. 3. Novembra vas očekuje raskrsnica kada je u pitanju karijera.

Novac

Finansije u ovoj godini mogu biti veliki izazov za vas. Šta god da se desi nemojte da se obeshrabrite. Vi mudro žrtvujete veću platu da bi provodili više vremena sa svojom porodicom. Napravite plan štednje, držite se njega i sve će biti dobro. Mogući su sporovi oko zajedničkih sredstava. Stvari bi mogle postati komplikovane. Izbegavajte situacije u kojima se novac koristi kao mamac. Bez obzira koliko stvari budu teške početkom godine, lako ćete izaći na kraj sa njima na kraju godine.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Tuesday, 22/10/2019