Mama kritikovala snahu da loše čisti, sin joj vrhunski “spustio“!

Categories: Zabava
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 03/09/2018
Loading...

Žene su nekad bile cijenjene, velikim dijelom, zbog svojih sposobnosti u kućanstvu, a to zahvaća gotovo cijelu baby boom generaciju, piše ovaj otac i sin. Ali to se promijenilo, dodaje…

117032_clint-edwards-fb

Clint Edwards otac je troje djece i autor popularnog bloga “No Idea What I’m Doing: A Daddy Blog” (Nemam pojma što radim: Blog jednog tate). Kaže kako se već odavno pomirio s činjenicom da mu kuća više nikada neće biti besprijekorno čista, ali njegova majka nije.

Clint je opisao nedavni razgovor s njom na tu temu, kada mu je prigovorila da mu supruga Mel ne čisti kako treba, a prenio ga je portal Simplemost.

Evo kako je to izgledalo:

Prije nekoliko tjedana pričao sam sa svojom majkom na telefon kad je rekla: “Zar ti ne smeta što Mel ne čisti kuću malo bolje?“. Bila je subota. Sklanjao sam suđe i iskreno nisam znao što da kažem. Moja majka to nije rekla na zločest način ili bilo što drugo. Više je bila znatiželjna.

Nisam dobro poznavao svojeg oca, ali sjećam se njegovog savjeta o biranju žene: “Dođi joj u kuću nenadano i pogledaj kako tamo izgleda. Puno toga se može saznati o ženi na osnovu toga kako se brine o kući“.

Mislim da zabrinutost moje majke zbog čiste kuće ima puno veze s njom samom i pokušajima da ispuni ono što se od nje očekivalo u mladosti.

Ali, radi se o tome da, za razliku od mojeg oca, ja nisam razmišljao o čistoj kući kada sam oženio moju suprugu.

Razmišljao sam o tome kako volim čuti što ima za reći. Razmišljao sam o tome kako se osjećam zbog nje. Razmišljao sam o tome kako se puno smije, volim to. Razmišljao sam kako je slatka i obzirna, i kako mi se čini da će biti savršena majka mojoj djeci.

Loading...

Nakon nekoliko trenutaka pronašao sam prave riječi, i konačno rekao: “Nisam ušao u brak s njom zbog čiste kuće, već zato što mi je izgledala kao netko s kime bih mogao provesti svoj život.“.

117032_zzz

Spremio sam suđe u perilicu.

Kako je majka odgovorila? Pa, na početku šutnjom, bio je to pomalo šokantan trenutak i za nju. Na kraju je rekla: “Pa……to je vjerojatno važnije od čiste kuće.“, “Da“, rekao sam, “I ja mislim tako“.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Wednesday, 21/08/2019