NAŠAO ŽENU PREKO INTERNETA: Pred veridbu je saznao UŽASNU istinu o njoj!

Categories: Zabava
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 30/07/2018
Loading...

Neimenovani Indijac star 28 godina preko Fejsbuka našao, kako je mislio, devojku svojih snova. U pitanju je bila Kerol Braun, i bila je baš ono što je on tražio.

Image and video hosting by TinyPic

Prijatna, komnunikativna, lepa, zgodna. Redovno su se dopisivali, ona mu je slala svoje provokativne fotografije i snimke iz teretane, a on je svakog dana sve više i više padao na nju.

Image and video hosting by TinyPic

Uostalom, posle ovakvih slika, ko ne bi pao na čari devojke? Indijac je već počeo da priprema veridbu, i krenuo da radi dva posla kako bi mogao da priušti verenički prsten. Onda je shvatio užasnu istinu – Kerol Braun, barem takvu kakvu je on ne poznaje, ne postoji. Kerol je krala slike fitnes menadžerke Kortni Vilsnag i predstavljala se kao ona.

Image and video hosting by TinyPic

Sve mu je postalo sumnjivo zato što je Kerol bila uvek raspoložena da pošalje snimke i slike, ali nikad da priča uživo sa njim, da je vidi preko kamere. Počeo je da kopa malo dublje i saznao je surovu istinu.

Image and video hosting by TinyPic

Loading...

„Zaista sam povređen, jako sam je voleo. Imao sam već dve ponude za brak, ali odbio sam zbog nje. Toliko me boli da ne mogu da dišem. Ne znam ni šta da kažem prijateljima i porodici“, kaže ovaj momak. Jedno je sigurno – on devojku preko interneta sigurno neće više tražiti.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Thursday, 18/07/2019