NEKO JOJ JE ZAKAČIO 100 EVRA NA ŠOFER ŠAJBU: Nakon što se obradovala, DEBELO je zažalila, počeo je PAKAO!

Categories: Zabava
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 30/08/2018
Loading...

Danas je automobilske alarme sve teže isključiti, oni su opremljeni sistemima koji pružaju odličan nivo sigurnosti i pouzdanosti.

Ali lopovi, takođe, ne sede skrštenih ruku. Oni pronalaze nove načine da naprave prevaru. Zamislite da ste parkirali auto blizu marketa, otišli u kupovinu, vratili se punih ruku, sve utovarili u gepek, seli, upalili auto i primetili da ispod brisača na vetrobranskom staklu stoji zakačena novčanica, i to poprilično vredna.

euro-1212217_960_720

Šta u tom trenutku pomislite? O, kakva sreća! Kakva radost! Ali, ne… To je samo lukavi trik da se ukrade vaš auto. Novčanicu stavljaju baš tamo, jer morate da izađete iz automobila da biste je uzeli.

Posebno često se takvi slučajevi dešavaju na parkiralištima i u garažama, gde automobili stoje prednjim delom do zida, i novčanicu primetite tek kada se spremate da krenete.

Vi primećujete novac, izlazite iz startovanog auta, lopov uskače za volan, i momentalno odvozi auto ispred vašeg nosa. To se dešava toliko brzo i iznenada da vi ne stižete ništa razumeti.

Sličan slučaj dogodio se i mladoj ženi Kiri Virman. Žena je bila u kupovini, pred Božić. Kada je već bila na putu kući, primetila je novčanicu ispod brisača.

Ispočetka je pomislila joj je neko napravio prijatno iznenađenje za praznik (a šta biste vi pomislili na njenom mestu?).

Zaustavila je auto, izašla iz njega i uzela lažnu novčanicu od 100 evra. Tada je shvatila da je falsifikat. Na njoj je čak bila natpis: „Ha! Nisi valjda pomislila da je prava?“ Na sreću, Kiri je primetila novčanicu kada je već krenula kući, a ne kada je sedala u auto.

Loading...

Samo zamislite – sa njom je bio i njen jednogodišnji sin, koji je bio na zadnjem sedištu. A šta da se sve odigralo drugačije? Strašno je i pomisliti.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Thursday, 21/11/2019