Nije prala kosu 6 godina. Pogledajte rezultat!

Categories: Zabava
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 28/06/2018
Loading...

U ovu ‘avanturu’ Sarah se upustila kada se igrom slučaja susrela sa starom poznanicom. Sjećala je se po suhoj i ispucaloj kosi, ali kada je vidjela nakon toliko godina, ostala je bez riječi ugledavši njenu sjajnu i glatku kosu.

Kada je upitala u čemu je tajna, ona je odgovorila da je jednostavno prestala upotrebljavati šampon.

550eab85-86a0-41ad-89fc-03200a0a0a76-sarah-690x4

Budući da već duže vremena Sarah nije bila zadovoljna svojom kosom, odlučila je da i ona ovo pokuša. Prijateljica ju je upozorila da će nekoliko prvih sedmica biti teško, dok se ne navikne.

Sarah je odlučila da se upusti u ovu ‘avanturu’ za vrijeme godišnjeg odmora na Tajlandu. Prve tri sedmice su bile nepodnošljive: kosa joj je bila masna, a imala je osjećaj da joj tjeme ‘luduje’, prenosi teen385.com.

Po povratku s odmora, nosila je marame kako bi prekrila masnu kosu, a prilikom tuširanja kosu bi ispirala mlakom vodom. Nakon 6 sedmica, stvari su se počele mijenjati.

550eabb6-ff74-4b77-904e-708e0a0a0a76-sarah1

– Nakon 6 sedmica, perut i mast su se počele ispirati vodom. Iako kosa nije izgledala baš sjajno, barem nije bila masna, objasnila je Sarah.

Nakon što je prošlo 6 sedmica njeno tjeme je prestalo proizvoditi mast, a kosa joj je postala svilenkasta, mekana i sjajna.

Loading...

– Ne mislim da šamponi štete kosi, ali moja kosa mi se više sviđa bez tih preparata. Iako još uvijek ponekad imam ‘bad hair day’, moja kosa generalno bolje izgleda, i dosta je zdravija. A pored toga, uštedjela sam i mnogo novaca jer nisam kupovala šampone, regeneratore i druge preparate za kosu, zaključuje Sarah.

Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Wednesday, 21/08/2019