OTAC JOJ NIJE DAO DA SE ZA MALU MATURU DEPILIRA IZNAD KOLJENA: Nakon 10 godina je saznala pravi razlog iza ove odluke i ostala je ŠOKIRANA!

Categories: Zabava
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 08/09/2018
Loading...

Mnogi roditelji imaju utisak da im dete prebrzo raste. Iako godine prolaze, za njih će oni i dalje ostati njihovi mali mezimci. Ipak, činjenica je da vreme ne stoji i da će, dok se okrenete, ti mali ljudi postati veliki.

Image and video hosting by TinyPic

Upravo to je shvatio i jedan tata, kada je došlo vreme da mu ćerka Karolina ide na matursko veče. Ona ga je zamolila da joj dozvoli da prethodno ode na depilaciju nogu, s obzirom na to da će joj haljina, naravno, tako mnogo lepše stajati.

U početku se on protivio, ali je nakon par dana ipak popustio. Međutim, imao je jedan uslov – da se ne depilira iznad kolena. Karolina je naravno pristala na to, mada joj nikako nije bilo jasno zbog čega je to tražio.

Deset godina kasnije, a pet godina nakon što se Karolina odselila, vraćala se iz posete i otišla da vidi ženu koja ju je tada depilirala.

„Rekla mi je da je pre mog dolaska tata pozvao i zakazao tretman za sebe. Objašnjavala sam mu tehnike, kako se šta radi i šta je šta. Zahtevao je da mu izdepiliram cele noge i bila sam srećna da to uradim.“

Kada je bilo gotovo, rekao joj je da ni malo nije uživao, ali ako je to ono što njegova ćerka hoće, da je želeo prvo da proba. Taj dan je rezervisao termin i za Karolinu, ali je kozmetičarku pozvao već sledeći dan, rekavši da ima modrice na gornjem delu nogu i da ga boli.

„Kozmetičarka mu je rekla da je to donekle normalno, ali je ipak stavio veto na gornji deo nogu“ kaže Karolina i dodaje:

„Stvar je u tome da ovo baš liči na mog tatu. To je nešto što bi uradio i nešto što mi verovatno sam nikada ne bi rekao. To mi je samo još jedan podsetnik koliko je bio i ostao brižan“, završava Karolina.

Loading...
Loading...

Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Thursday, 14/11/2019