Ovako se žene same nude a muškarci ne vide ove znakove za siguricu

Categories: Zabava
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 16/03/2019
Loading...


Govor tijela je nešto iz čega možemo dobiti mnogo informacija, ali samo u slučaju da znamo protumačiti određene znakove. Kao i svi, žene često odaju određene znakove, a da toga možda nisu niti niti svjesne. Kako je velika većina nas svakog dana okružena ženama, bez obzira da li se radilo o prijateljicama, kolegicama s posla ili djevojkama koje smo upoznali u kafiću, dućanu ili na zabavi, prepoznavanjem određenih znakova tijekom razgovora neće vam biti teško shvatiti da li su samo ljubazne ili vas vide kao potencijalnog partnera. Zato, kako ne bi propuštali prilike, obratite pozornost na ovih pet znakova.iguricu

Dodiruje se
S tim ne mislimo da se bacila na posao pokušavajući zadovoljiti samu sebe, već na to da tijekom razgovora rukama luta u području svog vrata, grudi ili ključne kosti, što znači da ti pokušava skrenuti pozornost na taj njezin dio tijela i samim time zaokupiti tvoju pozornost. Jedan od mogućih znakova da te želi je i to ako se prilikom razgovara s tobom igra kosom, no može se dogoditi da to radi samo iz navike, pa bi bilo dobro da obratiš pozornost na ostale znakove.

Loading...

Dodiruje tebe
Naravno da ni sad ne mislimo da se odmah bacila na posao i krenula s dodirivanjem tvog intimnog područja, ali nekontrolirana želja da te prilikom razgovora svako malo takne po ruci, prsima ili nozi, definitivno je znak da ne bi stala samo na tome. Možda će dodire pokušati zamaskirati u “prijateljske”, ali iz načina na koji će te dodirivati moći ćeš vrlo lako zaključiti o kakvim se dodirima radi, bitno je samo je obratiti pažnju kako bi lakše došao do zaključka da li postoji mogućnost da ti se kasnije posreći.

Loading...
Pages: 1 2


Loading…

PRATITE NAS NA


Welcome , today is Monday, 18/11/2019